› 
 › 
Pudra.com 21.06.2012

Sanat Maratonu devam ediyor

Tiyatro, dans, müzik, şiir dinletileri, söyleşiler, kısa film gösterileri gibi sanatın pek çok dalından gönüllü katılımlarla oluşturulan ve gece gündüz devamlılığıyla bir ilk olan Sanat Maratonu, 22 Haziran'a kadar sürecek.

7 gün 24 saat durmadan ve günlerce süren, Sanat Maratonu 16 Haziran 2012 Cumartesi günü, Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda, saat 17.00'de okunan basın bildirisinin ardından başladı.

Sanat Maratonu devam ediyor

16-22 Haziran 2012 tarihleri arasında sürecek ve ardı ardına eklenen; tiyatro, dans, müzik, şiir dinletileri, söyleşiler, kısa film gösterileri gibi sanatın pek çok dalından gönüllü katılımlarla oluşturulan Sanat Maratonu, gece gündüz devamlılığı nedeniyle “bir ilk olma niteliği” taşıyor.

Genco Erkal, Tülay Günal, Vedat Sakman, Grup Gündoğarken, Levent Kırca, Çiğdem Erken, Güvenç Dağüstün, Fırat Tanış, Ufuk Karakoç ve daha pek çok sanat meslek örgütünün, Şehir Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu, özel tiyatrolar, üniversite topluluklarından sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen bu benzersiz “Sanat Maratonu”, Guinness gözlemcilerince de takip ediliyor.

Sanat Maratonu düzenleyicileri seyircilerine şöyle sesleniyor:

Muhsin Ertuğrul’un dediği gibi; “Sanatla sahnenin yükselmesi herkesten evvel bizim istediğimizdir.” Ve biz her şeyden önce sanata vesanatçıya verdiği değerle, kendisi de kat kat değerlenen tümsanatseverlerin azımsanmayacak desteğiyle ilerliyoruz. Gece-gündüz, kesintisiz sürdürdüğümüz “Sanat Maratonu”muz da, bu uğurda çıktığımız uzun vekararlı koşunun bir simgesi olsun istiyoruz.

Bizler, hem 63 yıldır bütün Türkiye’ye tiyatro aşkını, ışığını inatla taşıyan Devlet Tiyatroları’nı, hem eski adı “Darülbedayi” olan İstanbul Şehir Tiyatrosu’nu, yani 98 yıllık mirasımız Güzellikler Evi’mizi hem de bu topraklarda üretilen her türlü sanatsal ve düşünsel yaratı özgürlüğünü, gelecek kuşakların aydınlık ellerine güvenle devretmeden uyumayacağız. Bizim gayretimiz tüm insanların birbirini anladığı ve saygı duyduğu, aydınlık yarınlar içindir.

Bu meram iyice anlaşılana kadar SUSMUYORUZ! SUSMAYACAĞIZ!


Sanat Maratonu detaylı program içeriği için: Sanatmaratonu.com

Twitter.com/SehrinTiyatrosu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER