› 
 › 
Pudra.com 13.05.2013

Yalnızlar Kulübü ile hayatın ritmini bul!

Geçen yılki İKSV Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'nde ilk gösterimini yapan İkincikat'ın "Yalnızlar Kulübü" isimli oyunu yeniden sahnede. Günümüz insanının sosyalleşme problemine değinen eseri Mayıs'ta kaçırmayın!

'Yalnızlar Kulübü' bugünlerde pekçoğumuzun kendini aramak ve bulmak için gittiği kurslardan biri üzerine odaklanmış bir oyun. Oyunda 'Hayat Ritmini Bul' adında bir kurs veren Demet Sağlam, 20 dersten oluşan kursta hatıralar ve dürüstlük egzersizleri yapıp insanların kişiliğini açmaya çalışıyor. Demet Sağlam ve diğer kursiyerlerin bu kurs süresince yaşadıkları yolculuğu izlediğimiz 'Yalnızlar Kulübü' hayat ritmine neden ihtiyacımız olduğunu anlatıyor.

Yalnızlar Kulübü ile hayatın ritmini bul!

17,24 ve 31 Mayıs 2013'te sahnelenecek oyunda Demet Sağlam'ı Hasibe Eren ve Banu Çiçek Barutçugil dönüşümlü olarak oynuyor. Kursiyerleri de Heves Duygu Tüzün, Tevfik Şahin, Bedir Bedir, Pınar Çağlar Gençtürk ve Güçlü Yalçıner canlandırıyor.

Yazan - Yöneten: Sami Berat Marçalı
Dekor - Işık: Sami Berat Marçalı
Oyuncular: Hasibe Eren / Banu Çiçek Barutçugil (Demet), Heves Duygu Tüzün (Emel), Tevfik Şahin (Nazım), Bedir Bedir (Mehmet), Pınar Çağlar Gençtürk (Buse), Güçlü Yalçıner (Kerem)

Bilet fiyatları
Tam bilet: 30 TL
Öğrenci bileti: 20 TL

Detaylı bilgi için: www.ikincikat.org
Adres: İstiklal Cad. Olivo Geçidi Sok. Olivo Han No: 1, Kat: 2 Daire: 4 Galatasaray / İstanbul
Tel: (0212) 292 32 47


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER