› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2011

Yılın müzikali Evita Türkiye'de

Dünyaca ünlü Evita Müzikali, 24 Nisan'a kadar Türkiye'de sahneleniyor. Eva Peron'un hayat hikayesinin anlatıldığı görkemli müzikal İstanbul Kongre Merkezi’nde. Kaçırmayın!

Şimdiye kadar yazılmış en ünlü şarkı sözlerine ve en muhteşem sahne müziklerine sahip, Tim Rice ve Andrew Lloyd Webber’in olağanüstü müzikali “Evita” Türkiye’de!

Yılın müzikali Evita Türkiye'de

Arjantin eski diktatörü Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hareketli, gerçek üstü karakterini gözler önüne seren Evita Müzikali, Eva Peron'un hayat hikayesini, gençlik yıllarından başlayarak muazzam bir zenginlik, güç mücadelesi ve sonunda azizelik mertebesine yükselişine kadar, tüm yönleriyle anlatıyor.

Madonna ve Antonio Banderas’ın rol aldığı Oscar ödüllü film versiyonu dahil olmak üzere 20’nin üzerinde önde gelen ödüle layık görülen ve müzikal tiyatroda sanatçıların en çok istediği rollerden birisini içeren ünlü gösterinin bu yepyeni prodüksiyonu yılın gösterisi olmaya aday.

Avea’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek Evita Müzikali, 24 Nisan'a kadar BKM Organizasyonuyla İstanbul Kongre Merkezi’nde sahnelenecek. Biletleri Biletix'ten satın almak mümkün.

Yönetmen: Bob Tomson ve Bill Kenwright
Koreografi: Bill Deamer
Müzikal direktör: David Steadman

Tarih: 14-15-15-16-17-19-20-21-22-23-24 Nisan 2011
Yer: İstanbul Kongre Merkezi
Saat: 21.00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER