› 
 › 
Pudra.com 20.11.2014

2015 Swarovski Yılbaşı Koleksiyonu

Swarovski'nin ünlü süper model Miranda Kerr tarafından sunulan 2015 Yılbaşı koleksiyonu, her zevke ve tarza uygun benzersiz hediye alternatiflerine sahip.

Swarovski, özel bir yılbaşı hediyesi arayanlar için birbirinden iddialı seçenekler sunuyor. Markanın yılbaşı koleksiyonundan her tarz ve kişilik için mükemmel bir hediye seçeneği olan, göz kamaştırıcı parçaları Miranda Kerr tanıtıyor. Çekimleri Steven Meisel tarafından gerçekleştirilen Swarovski 2014-2015 Sonbahar-Kış kampanyasının ilham perisi de süper modeldi.
Swarovski 2015 Yılbaşı Koleksiyonu'ndaki hediye alternatiflerine göz atmak için galerimize tıklayın.

Miranda Kerr, “Baron” serisinin göz alıcı kadınsılığını, yıldız motifli “Balthus” yüzüğün zarafetini ve “Tennis” bilekliğin seçkinliğini özellikle seviyor, ancak koleksiyonda herkesi şaşırtacak, mutlu edecek ve her tarza son moda bir dokunuş katacak daha birçok parça var.

swarovski yilbasi koleksiyonu 2015 miranda kerrSwarovski’nin Yılbaşı koleksiyonunda zamansız takı, aksesuar tasarımlarının yanı sıra ev aksesuarları, saatler, ufak deri ürünler ve erkeklere özel tasarımlar yer alıyor. Swarovski’nin çok yönlü Yılbaşı serisi şampanya kadehleri, mumluklar, kol düğmeleri ve gece çantaları gibi çok çeşitli hediye seçenekleri de sunuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2