Pudra.com 21.02.2015

Adriana Lima yeniden Veet'in yüzü

Veet yeni reklam filmi için ikinci kez Adriana Lima ile anlaştı. Basın mensuplarıyla İstanbul'da buluşan Adriana Lima güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Veet; doğal argan yağı, üzüm çekirdeği yağı ve Shea yağı içeren yeni Veet Naturals Güzellik Serisi’nin reklam çekimleri için Adriana Lima’yı ikinci kez İstanbul’da ağırladı. Çok yaratıcı ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını dile getiren Adriana Lima, başarılı bir kampanyaya daha imza atmaya hazır olduklarını belirtti.

Adriana Lima yeniden Veet'in yüzü

Güzelliğini ortaya çıkarması konusunda Türk kadınını cesaretlendirmek için adım atan Veet, başrolünde Adriana Lima’nın oynayacağı yeni reklam filminde, pek çok ödüllü projeye imza atan dünyaca ünlü İsveçli yönetmen Anders Hallberg ile çalışıyor. Adriana Lima, ünlü yönetmenle daha önce ABD’de çok ses getiren Superbowl reklamında bir araya gelmişti. Reklam filminde Adriana Lima’ya Veet’in sosyal medya yarışmasını kazanan Türk kızı Nur Keçe eşlik edecek. Basın toplantısında seneye de Veet'in marka yüzünün Adriana Lima olacağı mesajı da verildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER