@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.02.2010

Bu ürünler insanı aşka getirir!

Sevgililer Günü'nde sevginize karşılık verecek birinin olduğunu bilmek kadar, kendinizi bugüne ne kadar özenli hazırladığınız da önemli…

Aşk mönünüzde romantik bir gün, keyifli bir yemek ya da sohbet... Ve bütün bunların öncesinde heyecanlı bir hazırlık! İşte bu heyecana biraz da güzellik katmak için adım adım bakımınıza başlayın.

Bu ürünler insanı aşka getirir!

Sevgiliye Blistex’li öpücük
Güzel bir öpücüğün sırrı yumuşak dudaklardır, unutmayın! Güne dudaklarınızın ihtiyacı olan nemi kazandırarak başlayın. Blistex’in klasikleşen ürünü Classic Lip Protector - Klasik Dudak Koruyucu SPF 10'u dudaklarınıza mutlaka sürmelisiniz.
6 TL





Aşkın tüm renkleri dudaklarda
Bakımını yaptığınız dudaklarınıza dolgunluk vererek renklendirmenin tam zamanı! “Dolgunlaştırıcı Dudak Parlatıcısı” modasını başlatarak kozmetik sektöründe bir devrim yaratan Sally Hansen’ın yenilikçi Lip Inflation serisine en son katılan Lip Inflation Color Full – Renkli Dudak Dolgunlaştırıcısı ’nın geniş renk yelpazesi aşkı dudaklarda hissettirecek .
32 TL

Ayna ayna söyle bana!
Ayna karşısında son kontrollerinizi yaparken bütün moralinizi alt üst edecek bir sivilce gördünüz. Canınızı sıkmayın, böyle özel bir günde herşeyin kusursuz olmasını istemek en doğal hakkınız! Murad Blemish Treatment Concealer – Sivilce Kurutucu Renkli Kapatıcı Stik sivilceleri etkili bir şekilde kapatırken hızla kurumasına da yardımcı oluyor. Zac Efron’un film çekimlerinde kullandığını itiraf ettiği bu mükemmel kapatıcının 3 farklı renk tonundan biri mutlaka cildinize göre...
65 TL










Onu doğal bronzluğunuzla cezbedin …
Makyajınızın tamamlayıcısı, tabi ki de olmazsa olmazı ten renginiz! Sağlıklı bir ciltte hiçbir ayrıntı bronz bir ten kadar çarpıcı olamaz. Cildinizi hem nemlendiren hem sıkılaştıran hem de içeriğindeki minareller ile doğal bronzluk sağlayan bir ürün istemez misiniz? Dr. Murad bütün bu özellikleri içinde barındıran ayrıca nar özü ile antioksidan takviyesi de sağlayan Firming Bronzer SPF 15 - Anında Bronz Görünüm Veren Sıkılaştırıcı ürünü ile yazı cildinize geri getirecek.
134 TL



















Peki ya bacaklar?
Yanık tenin bacaklarınızda ne kadar güzel duracağını bir düşünün. Pürüzsüz ve kusursuz bacaklar için dünyaca ünlü bakım markası Sally Hansen, birçok ödüle sahip klasikleşen ürünü Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile çorap giymeden bacaklarınızdaki tüm kusurların görünümünden kurtulmak istediğinizde size pratik bir çözüm sunuyor.
49,50 TL


















Saçlarınıza ışıltılı bir dokunuş…
Saçlarınız günün anlam ve önemini anlatacak en etkili detay! Ondaki ışıltı tüm güzelliğinize yansımalı ! Işıltılı ve parlak bir görünüm için John Frieda Collection’dan Brilliant BrunetteTM Shine ShockTM Perfecting Glosser - Şok Parlaklık doğru tercih olacaktır. Saçları pürüzsüzleştirmeye, elektriklenmesini ve kabarmasını önlemeye yardımcı olurken saç uçlarındaki ayrılmaları engelleyerek, kökten uca pürüzsüz bir görünüm verir.
24 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER