@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.12.2015

Caudalie'den yaşlanma karşıtı seri: Resveratrol Lift

Asma sapından elde edilen ve ciltteki hyalüranik asit oranını arttırarak daha genç bir cilt vaat eden yeni Caudalie Resveratrol serisi Ocak'ta eczanelerde.

Resveratrolü daha önce duydunuz mu? Resveratrol, doğanın sert şartlarına dayanıklı asma yaprağının kendini korumak için ürettiği bir madde. Caudalie yeni geliştirdiği Resveratrol Lift serisinde bu içeriği hyalüranik asitle kombine ederek, yaşlanmanın kaynağına inerek cildi sıkılaştırmak için kullanmış. Ciltte doğal olarak bulunan hyalüranik asit üretimini arttırma özelliği bulunan resveratrol, daha sıkı ve genç bir cilt görünümü vaat ediyor.

Caudalie'den yaşlanma karşıtı seri: Resveratrol Lift
 
Serideki ürünlerin papatya çiçeği, lavanta yağı, portakal yaprakları, kırmızı kekik, adaçayı ve nane notaları içeren taze kokusuyla hassas burunları da keyiflendireceğini tahmin edebiliyoruz. Resveratrol Lift serisinin hiçbir ürününde paraben, fenoksietanol, ftalat, mineral yağı ve SLS yer almıyor.

Resveratrol Lift serisini Ocak ayından itibaren yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.
caudalie resveratrol lift serisi
Resveratrol Lift Sıkılaştırıcı ve Toparlayıcı Serum
Serinin en konsantre formülü olan bu serum, kırışıklıkları yatıştırmayı ve yüz ovalini toparlamayı vaat ediyor. Sabah ve akşam kullanımı öneriliyor.
Fiyatı: 225 TL (30 ml)
caudalie resveratrol lift serisi
Resveratrol Lift Sıkılaştırıcı ve Kırışıklık Karşıtı Göz Bakımı
Göz çukurunu toparlamayı ve göz çevresindeki kırışıklıkları pürüzsüzleştirmeyi amaçlayan bu göz balmı aynı zamanda göz altı torbalarının azalmasına da yardımcı oluyor.
Fiyatı: 185 TL (15 ml)
caudalie resveratrol lift serisi
Resveratrol Lift Sıkılaştırıcı ve Toparlayıcı SPF20 Günlük Nemlendirici
Cildi nemlendiren ve kışıklıkları azaltan 40’lı yaşlarındaki kadınlar için tasarlanmış. Yağ içermeyen formülü cilt tarafından kolay emilmesini ve aynı zamanda bir makyaj bazı görevi görmesini sağlıyor.
Fiyatı: 195 TL (40 ml)
caudalie resveratrol lift serisi
Resveratrol Lift Yaşlanma Karşıtı Etkili Gece Bakım Kremi
Caudalie’nin kült ürünlerinden biri olan bu gece kremi, sabah kalkınca yenilenmiş, daha dolgun ve ışıltılı görünecek bir cilt vaat ediyor. Aynı zamanda rahatlatıcı ve dinlendirici bir kokuya sahip.
Fiyatı: 195 TL (50 ml)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER