@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.09.2014

Chanel Sublimage L’essence ile ışıltılı bir cilt

Chanel Sublimage L'essence serum, yazın izlerini cildinizden silmek ve daha aydınlık bir cilt rengine sahip olmak için güzel bir tercih olabilir.

Chanel’in en değerli ve üst düzey cilt bakım serisi Sublimage, cilt bakımı ve doğal aktif içeriklerle ilgili yıllarca yapılan araştırmaların bir sonucu olarak ortaya çıktı. 2010 yılında La Créme'e ek olarak zengin formüllerle geliştirilen Chanel Sublimage Essence Cellulaire Detoxifiate-Essential Revitalizing Concentrate serum, kadınlara daha aydınlık ve sağlıklı bir cilt sunma amacıyla üretilmişti. İçeriği geliştirilen bu serum, "Sublimage L'essence" adıyla karşımıza yeniden çıkarak, güzellik rutinimize lüks deneyimler katacak. Diane Kruger'un reklam yüzü olduğu Sublimage L’essence, sonbaharda yazdan kalan lekeleri silmek için birçok kadının kurtarıcısı olacak.

Chanel Sublimage L’essence ile ışıltılı bir cilt

Chanel'in cildi aydınlatıp toksinlerden arındıran yeni serumu Sublimage L’essence, 2014 Ekim ayında piyasaya çıkacak. Madagaskar'da yetişen vanilya özlerinden ve Himalayalar'ın nadide altın çiçek özlerinden oluşan içeriğiyle serum, ciltteki hücreleri toksinlerden arındırıp cildi yenilemeyi vaat ediyor. En dıştaki cilt hücrelerini ortadan kaldıran serum, daha eşit ve aydınlık doku sağlayacak bir cilt bariyeri oluşturmayı amaçlıyor.

sublimage lessence chanel

İpeksi jel dokulu serum, mat altın renkli bir ambalajla piyasaya sunulacak. Ürünün her sabah ve akşam, Sublimage La Créme ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER