@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.11.2009

Cilde enerji veren kremler!

Bu kremlere dikkat! Cildinize enerji kazandırıp capcanlı bir tene sahip olmanızı sağlıyorlar!

Pudra.com olarak, yorgun, kuru ve cansız ciltlere enerji veren bakım ve ışıltı veren kremleri araştırdık. İşte cildinize enerji ve zindelik kazandıracak, yorgunluk ve yaşlanmanın etkilerini alacak en iyi bakım kremleri...

Cilde enerji veren kremler!

Oriflame Optimals Oxygen Boost Göz Kremi
Yorgunluğun birebir yansıması olan gözlerimize bakımı ihmal etmemeliyiz. Gözlerimize enerji kazandıracak, rahatlatacak olan ürünler kullanmalıyız. Örneğin Oriflame Optimals Oxygen Boost Göz Kremi (16,90 TL) kazandırdığı oksijen sayesinde cildimize tazelik ve enerji veriyor. Canlandırıcı göz kremi çevresel kirlilik etkisi altındaki donuk cildin ihtiyaçlarını ideal biçimde karşılamaya destek veriyor. Yorgun görünümlü göz çevresini anında rahatlatarak, şiş görünümü hafifletiyor.

Nuxe Crème Fraiche de Beaute Enerji Veren Krem
Kremlere bakarsak, Nuxe Enerji Veren Krem (65 TL ) "Lact-Aroma” özelliği ile 8 bitkisel süt ile nemlendiriyor ve güçlendiriyor. 4 dengeleyici esansiyel yağ ile ise stres giderici özelliğe sahip. Nar ve 5 bitki özü ile nemi cilt yüzeyine çekiyor ve depoluyor. Mükemmel nemlendirilmiş cilt dengeleniyor, rahatlıyor ve parlaklık kazanıyor.

Nivea Visage Pure Energy Kayısı Özü

Diğer bir ürün Nivea Visage Pure Energy Kayısı Özü (22 TL ) ise C Vitamini ve temel minerallerle zenginleştirilen enerji verici formülü ile cildin gün boyunca en iyi şekilde görünmesi ve hissetmesi için ihtiyaç duyduğu besleyici içerikleri cilde kazandırıyor. Işığı yansıtan pigmentler cildi anında aydınlatıyor; cilde doğal ve sağlıklı bir ışıltı veriyor. Yoğun nemlendirici formülü ise cilde kadifemsi bir yumuşaklık kazandırıyor. Sonuç olarak enerji veren bakım sayesinde cilt gün boyunca ışıltılı ve güzel bir görünüm kazanıyor.

Skincode 24 Saat Etkili Nemlendirici, Sıkılaştırıcı, Canlandırıcı Krem
Bu krem (93 TL) ise hücrelerin ve cildin savunma sisteminin yenilenmesini uyaran aktif maddeler içeriyor. Cildin yaşlanma etkilerini geciktiriyor. Cildiniz tüm canlılık ve parlaklılığını yeniden kazandırıyor. Yoğun enerji veren krem, 24 saat hücre yenilenmesi ve cilt savunma mekanizmasını kuvvetlendirerek , erken yaşlanma belirtileriyle savaşıyor.




Murad Enerji Veren Nar Özlü Temizleme Jeli
Cilt temizliğinde enerji için ise Murad Enerji Veren Nar Özlü Temizleme Jeli’ni öneriyoruz. Bu ürün, çift etkili köpük formula ile cildinizi hem temizliyor hem de tonik görevi görüyor. Canlandırıcı Artemia karışımı içeren jel, cildinizi canlandırmaya, hücrelerinizin sağlıkla gelişimini sağlamaya ve nar antioksidanları ile cildinizi korumaya yardımcı oluyor. Tek bir adımda solgun ve mat cildinizi temizleyerek, canlandırmaya, enerji vermeye ve sağlıklı bir cilt tonu kazandırmayı sağlıyor.

Enerji kazandıran pratik bakım ürünleri de mevcut!

The Body Shop Total Enerji Pulse Point Balsam
Bu ekstra zindeliğe ihtiyacınız olduğunda nabız noktalarınıza uygulayacağınız enerji kazandıran bir ürün.

Chanel’in Precision Beaute Initiale Enerji Veren Çok Yönlü Koruyucu Sıvı
Chanel'in bu ürünü mat ten rengi sağlamak için matlaştırıcı tozlar içerir. Verdiği enerjiyle cildi yenileyerek genç görünümünü koruması için yapılandırır. Mavi Zencefil içeriği sayesinde cilde yeni bir ışıltı kazandırır. Yumuşatır, nemlendirir, canlılık ve sağlık dolu bir ışıltı verir.

Shiseido Benefiance Energizing Essence
Shiseido'nun bu serumu (150 TL) ise en kuru ve nemsiz ciltlere bile, derin bir konfor ve yumuşaklık sağlar. Daha düzgün ve güçlü bir cilde sahip olmanızı sağlar. Kırışıkları gözle görülür şekilde azaltır ve cilde parlaklığını kazandırır. Pompalı şişesiyle kullanımda kolaylık sağlayan ürün tüm yüze veya sadece kuru bölgelere ve kırışıkların olduğu alanlara sürülüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER