@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.06.2016

Cildinize ve ruhunuza iyi gelen bir marka: Gülsha

Son yıllarda en çok beğendiğim kozmetik markası Gülsha. Isparta'ya gidip gül hasadına katıldım. Gülsha'yı deneyin, müdavimi olacağınıza bahse girerim.

Bir kaç yıl önce tanıştım Gülsha'yla. Akmerkez Eczanesi'nde yeni neler var diye bakınıyordum. Çocukluğumdaki nefis gül kokuları hariç güle karşı hep mesafeliydim. Ne büyük önyargıymış! Gülsha benim güle ve gülden elde edilen ürünlere bakışımı değiştirdi. Bir damla gül yağının nelere iyi geldiğini, ruhumu ve bedenimi nasıl etkilediğini gördüm.

Cilt bakımında en doğalı: Gülsha

Sonra çevremdeki herkese Gülsha ürünlerini hediye etmeye başladım. Ne de olsa hediye vermek için bahanelerimiz hiç bitmez:) Çok sevdiğim bu ürünleri herkes kullansın, onlar da faydalansın istiyordum. 40. doğumgününü kutlayan arkadaşıma bundan sonraki hayatı için bir güzellik iksiri olarak, yeni yılda anneme hayatına ışıltı katması için ya da cilt kuruluğundan şikayet eden ve egzaması olan bir arkadaşıma şifa niyetine... Yeni doğum yapmış bir arkadaşıma doğum hediyesi olarak gül yağı almışlığım bile var. O derece... 

Emel-erden-gul-hasadiHaziran başında Gülsha'nın kurucusu Gülşah Gürkan'dan bir gül hasadı daveti aldım. Nasıl meraklandım anlatamam. Şükür ki dünyanın çok farklı coğrafyalarında sıra dışı deneyimler yaşadım. Ekvator'u 5 dakika içinde 4 kez geçtim (merak edenler için yazayım, kaptanımız bu cümleyi kurabilmemiz için Ekvator çizgisi üzerinde ileri geri hareketi yaptı:)), Kuzey Kutbu'na çıktım, elektrik ve içme suyunun olmadığı bir kampta 1 hafta yaşadım, Buda'nın az bilinen heykellerini gördüm, en nefis limoncello'ların yapımında çalıştım, bir sabah gerçek bir şatoda uyandım... Ama en az bunlar kadar güzel bir şey daha yaptım: Isparta'da gül hasadına katıldım.
Güllere, o kokuya, ömrü güller içinde geçmiş o insanlara hayran oldum. O anın beynime, ruhuma kazınması için durdum, göğe baktım, kokuyu içime çektim. 

Diyeceğim odur ki, mutlaka bir gül hasadına katılın. Gülsha talep edenler için gül hasadı organizasyonu yapıyor ama Gülşah Gürkan'a baskılarım devam edecek sanırım. Gelecek yıl belli bir program dahilinde ilgili herkesin satın alabileceği bir tur organize edeceklerine inanıyorum.  

emel-erden-gul-hasadiGülsha'nın ürünleri de size kısaca anlatmalıyım. Kullanınca sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum. Gülsha'nın yağları geleneksel yöntemlerle Rosa Damascena güllerinden elde ediliyor. Türkiye'de sadece Isparta’da yetişen, sadece bir ay hasat yapılan nadide bir gül çeşidi Rosa Damascena. Gülsha markasına ve güle hayat veren Gülşah Gürkan, 50 yıldan uzun bir süredir gülün şifa sırlarını bilen ve gül özü üreten bir aileden geliyor. Isparta’da güllerin içinde yaşamış olan babaannesinin ve yörede gerçek gül suyu kullanan kadınların pürüzsüz cildi Gülşah Gürkan'a ilham vermiş. Gülle yaşayan bir ailenin üçüncü kuşak temsilcisi olarak bildiği, alıştığı kalitede ve saflıkta bir ürünün piyasada olmadığını görünce, Fransız cilt bakım uzmanlarıyla işbirliği yapmaya ve özel formüller üzerinde çalışmaya başlamışlar ve 2011 yılında Gülsha markası doğmuş. Ben sanırım markanın ilk kullanıcılarından biriyim. Bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum.  

Cilt bakımında en doğalı: gülshaGülsha cilt bakım serisi Gülsha'nın şu anda üç ürünü var. Yakında başka ürünler de eklenecek. Üçünü birbirini tamamladığı için birlikte kullanmanızı tavsiye ederim. Sadece birini kullandığım zamanlar da oldu. Hepsi kendi başına çok güzel doğal kozmetik ürünler olduğu için yine cildi ne kadar etkilediklerini gördüm. Üç ürünü de kısaca anlatayım.Cilt bakımında en doğalı: gülsha




















Gülsha Ultimate Rose Water, benim gibi tonik kullanmayı sevmeyenlerin bile hoşuna gidecek bir ürün. Cildi temizliyor ve dengeliyor. Gülün verdiği rahatlamayı hissediyorsunuz. Bir pamuk yardımıyla ya da direkt yüze sprey olarak sıkabilirsiniz. Kızımın kollarında egzama var. Egzamalı bölgenin temizlenmesi için önce bu ürünü kullanıyorum. Üzerine dilediğim kremi sürüyorum. Gül suyunun temizleme ve kaşıntıyı alma özelliği egzamada işe yarıyor.  


Cilt bakımında en doğalı: gülsha




















Gülsha Purifying Rose Dust bu ürüne ben peri tozu diyorum. Minicik peri tozlarının gül koktuğunu hayal edin. İşte bu ürün tam böyle bir şey. Avucunuza biraz gül tozu alıp gül suyuyla karıştırarak doğal bir köpük haline getirin ve bunu yüzünüze-boynunuza sürerek cildinizin günlük temizliğini yapın. Cildin günlük ölü derisini temizlediği için parlak ve canlı bir yüzünüz olacak.

Cilt bakımında en doğalı: gülsha




















Gülsha Perfecting Rose Elixir işte benim iksirim. Temizlenmiş cilde bir kaç damla gül yağı sürün. Hafifçe masaj yaparak yedirin. İçindeki saf gül yağı ve Omega 3, 6, 9 esansiyel yağ asitlerinin cildinize nasıl güzel bir yumuşaklık verdiğine ve ışıltı kazandırdığına inanamayacaksınız. Ben Gülsha Perfecting Rose Elixir ile aşk yaşadığımdan başka hiçbir ürün kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. 

Bir ürünü sevip onun peşinden doğduğu topraklara gitmek, üretiminin her aşamasını görmek, kendini bir gül bahçesinde bulmak ve gül hasadında bulunmak eşsiz bir deneyimdi.

Sevdikleri için özel organizasyonlar yapmayı ve onlara özel hediyeler sunmayı isteyen herkese açık çağrı olsun bu yazı. Benden duymuş olmayın, kadınlar Gülsha'nın ürünlerini de, gül hasadını da çok sever.

Emel Erden


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER