22.01.2019

Cilt bakımında yeni bir adım: ARL Facial

Swissôtel The Bosphorus'un ilhamını Alplerden alan markası Pürovel Spa&Sport, misafirlerini en iyi halleriyle buluşturmak için ARL Facial'dan yararlanıyor.

Swissôtel The Bosphorus, ilhamını Alpler’den alan iyi yaşam ve sağlık markası Pürovel Spa & Sport aracılığı ile şehrin merkezinde misafirlerini "en iyi" halleriyle buluşturuyor.

Cilt bakımında yeni bir adım: ARL Facial
 
Muhteşem boğaz manzarasına sahip yeşillikler içerisindeki Pürovel, İstanbul’da yalnızca kendisinde bulunan ve esansiyel yağlarıyla beden ile zihin üzerindeki etkisini kanıtlamış Aromatherapy Associates’in zengin ürün seçkisiyle gerçek bir spa deneyimi yaşatıyor.
 
Bülent ÖzdemirPürovel’in "iyi hissetme" ilkesini benimsediğini ve bu ilke doğrultusunda hizmet sunduğunu belirten Pürovel Spa & Sport Direktörü Bülent Özdemir, Pürovel'de kullanılan ürünler hakkında şu açıklamaları yapıyor:

"Kullandığımız ürünleri ve markaları seçerken özellikle misafirlerimizin ihtiyaçlarına uygun olmasına dikkat ediyoruz. Performansı kanıtlanmış, üst kalite ve güvenilir markaları bünyemizde barındırıyoruz. Bu nedenle İstanbul’da yalnızca bizde bulunan ve çok güvendiğimiz Aromatherapy Associates’in spa ve bakım yağlarını kullanıyoruz.

İngiltere’nin well-being alanındaki en seçkin markası Aromatherapy Associates’in benzersiz aktif botanik bileşenlere sahip esansiyel yağlarından her misafirimizin ihtiyacına özel ayrı bir seçki hazırlıyoruz." 
 
ARL Facial ile ayrıcalıklı bir bakım
 
Pürovel Spa & Sport ayrıca Türkiye’de yalnızca yine kendisinde bulunan Aromatherapy ARL Facial cilt bakım cihazıyla hiçbir yerde bulunamayacak özel bir hizmet sunuyor. Pürovel’in zengin dünyasını yansıtan ARL Facial cihazı, "Lifting" ve "Deep Clean" adlı, germe-kaldırma ve derin temizlik özellikli iki farklı başlığa ayrılıyor. Böylece kişinin ihtiyacına yönelik işlemler uygulanırken cerrahi müdahaleye gerek kalmadan doğal bir tedavi yöntemiyle kolay ve hızlı çözümler sunuluyor.
 
Monica FonsecaAromatherapy Associates markasının deneyimli uzmanı Monica Fonseca'dan aldığımız bilgilere göre ARL Facial cihazının sunduğu en önemli özellik hızlı ve sonuç odaklı olması. 

ARL Facial cilt bakım cihazı etkileri
  • Kas elastikiyetini geliştiriyor.
  • Cilt parlaklığını arttırıyor
  • Cildi canlandırıyor
  • Daha derinlemesine bir cilt temizliği sağlıyor.
  • Kabarcık ve sivilce benzeri cilt problemlerinin azalmasını sağlıyor.
  • Ciltteki şişkinliği gideriyor.

Kimler ARL Facial cilt bakım cihazından yararlanabilir?

60 ve 90 dakika olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan uygulama, 35 yaş ve üstüne öneriliyor. Ancak cildinizde kırışıklık çok ise, daha erken yaşta da uygulamaya yapılabiliyor.

Bir önemli not ise, ARL Facial cilt bakım cihazının kullanılmasının uygun olmadığı kişilerle ilgili... ARL Facial, vücudunun herhangi bir yerinde metal olan kişilere hiçbir şekilde uygulanmıyor. Bunun yanı sıra, botoks uygulaması yaptırmış kişilere de ilk 1 ay boyunca yapılmıyor. Bu nedenl botoks sonrası 1 ay kadar beklemeniz gerekiyor. 
 
ARL Facial uygulamasının fiyatı, sezonuna ve gününe göre 519-719 TL  arasında değişiklik gösteriyor.

Pürovel Spa&Sport İstanbul: Swissôtel The Bosphorus, Vişnezade Mahallesi, Acısu Sokaği No:19, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Pürovel Spa&Sport Ankara: Swissôtel Ankara, Yıldızevler Mahallesi, Jose Marti Cad. Swissotel Ankara No:2, 06550 Çankaya/Ankara


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER