@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2014

Doğal mucize Neem ile sivilcelere son!

Sivilce ve siyah nokta problemi olanlar! Hindistan’ın mucize ağacı Neem ile sizi tanıştıralım. Yüzyıllardır Hintli kadınların doğal güzellik reçetesi olarak kullandığı Neem ağacı, cildinize pürüzsüz bir görünüm veriyor.

Hintli kadınların ciltlerine bakıp, nasıl bu kadar pürüzsüz göründüğünü ve sağlıkla parladığını hiç düşündünüz mü? Aslında güzelliklerinin sırrı doğada saklı. Gelişen teknolojilerle her geçen gün biraz daha doğallıktan uzaklaşsak da, Hindistan’da kadınlar hala bitkilerden yararlanmaya devam ediyorlar. Hintli kadınların bu pürüzsüz güzelliğinin ardında Neem ağacı var! Hindista'da yüzyıllardır Neem ağacı mucize bitki olarak biliniyor ve yeni yıla Neem yaprağı yiyerek başlanıyor.


“Köy eczanesi” olarak adlandırılan Neem ağacını, binlerce yıldır Hintli kadınlar doğal bir güzellik reçetesi olarak kullanıyorlar. Mucizevi özellikleri ile bilinen ve birçok farklı amaç için de kullanılan Neem ağacının yaprakları duru ve saf güzelliğin reçetesi olarak günlük cilt bakımı için tercih ediliyor. Özellikle cilt temizliği için kullanılan Neem ağacının yaprakları farklı cilt tipleri için de uygun.

Neem ağacı yapraklarının cilde faydaları neler?


  • Yağlı, normal, kuru, akneye eğilimli ve olgun cilt tipleri Neem yapraklarını kullanabiliyor.
  • Neem yaprakları, cildi temizliyor ve cilde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca yüzde ferah bir etki bırakıyor.
  • Neem; sivilce ve siyah noktalarla savaşıyor.
  • Neem yaprakları; kuruyan ya da çatlayan cildi yatıştırıyor, cildin nem ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Cilde pürüzsüz bir görünüm veriyor.


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER