@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.12.2009

Ellerinize bu kremlerden sürün!

Özellikle kışın eller daha fazla kurur, çatlar ve yıpranır. El bakımınızı ihmal etmemek için, onları sürekli nemlendirin...




El ve ayak bakımı güzelliğin tamamlayıcısıdır. Saçınız ve makyajınız ne kadar havalı olursa olsun, eğer elleriniz kuru, çatlamış ve bakımsız görünüyorsa o gün yeterince güzel değilsiniz demektir, üzgünüz. El bakımı ihmale gelmez, özellikle kışın… Cildinize ne kadar bakıyorsanız, ellerinize de yüzünüze gösterdiğiniz özeni göstermelisiniz.

Unutmayın, ellerinizin derisi o kadar hassas ve incedir ki, olumsuz hava koşullarından en fazla etkilenen bölgelerin başında gelir. Yüzünüz belki yaşınızı saklayabilir ama eller asla yalan söyleyemez…

Kışın soğuktan, yazın güneşten; fazla sıcak ve fazla soğuk sudan; deterjanlardan, evde kullanılan temizlik ürünlerinden ellerinizi korumalısınız. Özellikle güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri ellerin baş düşmanıdır.



Yumuşak ve pürüzsüz eller için
Soğuk havanın etkili olduğu günlerde elleriniz çabuk kuruyor ve çatlıyorsa, yanınızda sürekli bulunduracağınız koruyucu ve besleyici bir el kremi ellerinizi nemlendirmede oldukça etkili olacaktır. El kremini gün içinde az az ama sık sürün. Bilekten başlayarak parmakların eklem yerlerine kadar dairesel ve özenli hareketlerle masaj yaparak kremi yedirin.

Sizin için piyasadaki el kremlerini araştırıp, en etkili olanlarından bir liste yaptık:




Sally Hansen Salon Severely Dry Chapped Hand Remedy (Kurumuş ve çatlamış ellere yoğun nemlendirici bakım kremi)
Özel formülü ile anında etki göstererek çok kuru ellere yoğun bir bakım sağlayan el kremi, içeriğindeki; seramid ve shea, soya ve lavanta yağları ile elleri nemlendirmeye, kolajen ve keratin içeren özel formülü ile acı veren, çatlamış, kurumuş ve hasar görmüş deriyi rahatlatmaya ve yumuşatmaya, kışın kötü hava koşullarının ve rüzgarın zararlı etkilerinden elleri korumaya yardımcı olur.
33 TL







LCN Mineral Care ( LCN Mineral Bakım)
Dünyanın en tuzlu suyuna sahip "Lut Gölü"nün tuzlarından yapılan bu mucize krem, kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildin su tutmasını sağlıyor. İçerdiği sodyum ve sülfür, doğal antiseptik olarak cildin iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sodyum, cilde yıpratıcı etkisi olabilecek suyu yumuşatıyor. Çok kuru eller için dahi yüksek nemlendirme özelliğine sahip. İçindeki ölü deniz tuzları çok kuru, hassas ve ince ciltler için birebir. LCN ürünlerini Kuaför Salonları ve Güzellik Merkezleri’nde bulabilirsiniz.
40 TL + KDV






Noviderm Créme Mains (Nemlendirici el kremi)
Her türlü olumsuz hava şartlarına, deterjan gibi kurutucu maddelere veya sıcak-soğuk suya sürekli maruz kalan ellerde, zamanla kızarıklık, çatlama, yoğun kuruma gibi sorunlar meydana gelebiliyor. Créme Mains Nemlendirici El Kremi, ciltte zarar görmüş tabakayı yeniden yapılandırarak, güçlü bir şekilde nemlendiriyor. Ürünün formülündeki teflon film, cildi her türlü dış kaynaklı saldırıya karşı koruyor, avokado yağı kuruluk ve gerginlik hissini gidererek, cildi onarıp rahatlatıyor. Gliserin ise uzun süreli nemlendirme sağlıyor.
20 TL








Nivea SOS Hand Cream ( Ellere acil bakım kremi)
Çok kuru ve çatlamış elleri anında rahatlatarak onarıyor ve pürüzsüzlüğe kavuşturuyor. Gliserin, bakım yapan lipidler, dexpanthenol ve calendula yağı içeren rahatlatıcı bakım kompleksi, çok kuru elleri besliyor ve anında onarıyor. Hızla emiliyor ve eller pürüzsüzlüğünü uzun süre koruyor.
9,50 TL











Neutrogena El Kremi
Kuru ve çatlamış eller için konsantre krem. Az bir miktar tek bir kullanımda bile, elleri farkedilir derecede daha yumuşak ve daha pürüzsüz hale getiriyor. Sert iklim koşullarında bile koruyor. Sadece eller için değil, dirsekler, yüz, dudak ve ayaklar gibi kurumuş cildinizin ekstra bakıma ihtiyacı olan her yerinde kullanabilirsiniz.
11 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER