@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.03.2016

En iyi kimyasal peelingler

İçerdiği asitlerle cildi tahriş etmeden arındıran, ölü derileri nazikçe yok ederek pürüzsüz bir cilt yaratan kimyasal peelinglerin en iyilerini seçtik.

En iyi kimyasal peelingler
1/11
Düzenli uygulanan bir peeling sizi pürüzsüz, kadife gibi bir cilde kavuşturabilir. Önce cilt tipinize uygun olan peeling türünü seçmelisiniz. Hassas ciltlere önerilen kimyasal peelingler, içerdiği asitler yardımıyla ölü deriyi soyarak yok ediyor. Cildi çizen granüllü peelinglere kıyasla daha nazik bir uygulama sağlıyor.

AHA ve BHA, yani Alpha Hydroxy Acid ve Beta Hydroxy Acid, en çok kullanılan kimyasal peeling türlerinden. Glikolik asit, laktik asit ve meyve asitleri AHA'ları oluştururken, BHA'lar denince akla ilk önce salisilik asit geliyor. Hepsinin kullanımı ve uygun olduğu cilt tipleri farklı. AHA'lar nemlendirici özelliğiyle kuru ciltlere öneriliyor ama güneş hassasiyeti yaratabiliyor. BHA'ların ise akne problemleri yaşayan yağlı ciltlerde daha etkili olduğu belirtiliyor. Hangi peeling türünü nasıl kullanacağınızı dermatoloğunuza danışın. İşte sizler için seçtiğimiz en etkili kimyasal peeling ürünleri...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2