@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.01.2016

En iyi peeling ürünleri

Güzellik salonlarına gitmeye gerek kalmadan ölü derilerinden arınmış, pürüzsüz bir cilt elde etmeye yardımcı olacak en iyi peeling ürünlerini seçtik.

İZLE: PEELİNG NASIL YAPILIR?👇 
En iyi peeling ürünleri
1/12
Kelime anlamı soyma olan peeling kulağa korkutucu mu geliyor? Oysaki peeling cilt bakım rutininin en önemli adımı. Ciltteki ölü tabakayı atıp, cilde pürüzsüzlük ve ışıltı katmaya yardımcı oluyor. Ardından sürülen nemlendirici daha iyi emiliyor, cildin daha derin katmanlarına ulaşıyor ve daha fazla fayda sağlıyor. Aynı zamanda makyaj için de pürüzsüz bir baz oluşturmaya yarıyor.

Peeling derinlemesine temizlik yapan bir işlem olduğu için gereğinden fazla uygulanması uzmanlar tarafından tavsiye edilmiyor. Aksi halde cildin faydalı hücreleri ve koruyucu yağ tabakası zarar görebiliyor. Nazik bir peelingi her gün kullanabilirsiniz ama sert granüllü peelingleri haftada 2 defadan daha sık uygulamak cildinize zarar verebilir.

Sizler için seçtiğimiz en iyi peeling ürünlerinden kendi cildinize ve ihtiyacınıza uygun olanını belirlemek için galerimize göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2