Pudra.com 07.05.2015

Guam yosun çamuru ile selülitsiz vücutlar

Selülitleri yok etme ve yağ yakma özelliği ile daha ilk uygulamada sonuç veren Guam yosun çamurlu ürünler, yaza pürüzsüz ve taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir.

Selülitle savaşta İtalyan kadınlarının bir numaralı tercihi Guam yosun çamurundan elde edilen selülit kremi, selülitleri yok etme ve yağ yakma özelliği ile daha ilk uygulamada sonuç vermeye başlayan tek krem olma iddiasında.

Guam yosun çamuru ile selülitsiz vücutlar
guam yosun camuru selulit kremi guzellik
Her yıl 1 milyondan fazla İtalyan kadınının tercih ettiği Guam'ın sırrı, okyanusların derinliklerinden özel olarak seçilmiş yosunlardan üretiliyor olmasında saklı. Teknelerin güvertesinde geleneksel yöntemlerle 3 gün boyunca kurutulan okyanus yosunlarından elde edilen Guam selülit ürünleri, anında etki göstermeyi vaat ediyor. Guam’ın özel formülü ile cilt daha yumuşak, daha pürüzsüz ve daha kremsi bir yapıya sahip oluyor.

İtalya Pavia Üniversitesi tarafından 18-45 yaş arası kadınlar üzerinden klinik deneylerle test edilmiş ve kanıtlanmış Guam yosun çamuru selülit kremleri seçkin eczanelerde satışa sunuluyor.

Guam yosun çamuru nedir?


Guam yosun çamuru, özel bir yosun çeşidinden üretiliyor. Okyanustan özel olarak seçilmiş bu yosunlar vinçlerle teknelerin güvertesine çekildikten sonra geleneklere uygun şekilde 3 gün boyunca açık alanlarda kurumaya bırakılıyor. Okyanus meltemleri bu 3 gün içerisinde yosunlardaki su miktarının %80'ini atar. Daha sonra yosunlar toz halinde fabrikaya taşınır. Guam toz yosunu öncelikle yeşil kekik ve çeşitli limon yağları ile fabrikada karıştırılır. Daha sonra ise hücre geçirgenliğini artırmak, kan dolaşımı hızlandırmak, vücuttaki ödemin azalmasını sağlamak için at kestanesi bitki özleri, bitkisel mineraller, A vitamini, B2, C, K, kalsiyum, magnezyum ve diğer önemli elementler ile harmanlanmış kil, sıkılaştırıcı bitkisel yağlar eklenerek kullanıma hazır hale getirilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER