19.10.2017

Gümüş ve altın rengi maskelerle sizin de cildiniz parlasın

Son dönemlerin en moda trendi gümüş ve altın renkte maskeler Hollywood yıldızlarından sonra sizin de yıldızınızı parlatacak.

Güzellik rutininize yeni bir ürün ekleniyor. Son dönemlerin en moda trendi, gümüş ve altın renkte maskeler gerçek bir nem bombası. Bu maskeleri sosyal medya üzerinde çokça görmüşsünüzdür. Artık ülkemizde de çeşitli cilt bakım merkezlerinde bulunan maskeleri kendiniz de uygulayabiliyorsunuz. Yaklaşık 30 dakikanızı alacak bu maskelerle hem eğlenecek hem de sağlıklı bir cilde sahip olacaksınız.

En trend maskelerle sizin de cildiniz parlasın

İşin ilginç yanı kendi formu parlak olan bu maskeler cildinizde de aynı etkiyi yaratarak parlak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.

Yararları:
  • Cildin nemini düzenler
  • Cilt aknelerine ve lekelerine oldukça iyi gelmektedir.
  • Cildi yumuşatır ve C vitamini desteğini cilde kazandırır.
  • atlamaları ve kuru cilt problemlerinde oldukça yararlıdır.
  • Cildin formunun korunmasına ve soğuk havanın etkilerine karşı cildi dirençli yapmaktadır.
 
Devrim niteliğindeki maske, cildin üst yüzeyindeki ölü deriyi arındırıyor. Cilt kusurlarını hedef alarak gözenekleri küçülten maske, gözenekleri kapatmaya yardımcı oluyor.

Gümüş ve altın maskede altın kural, maskeyi yüzünüze uyguladıktan sonra fotoğrafınızı sosyal medya üzerinden paylaşıyorsunuz. Haydi, sıra sizde!

Uyarı: Alerjiye yatkın bir cildiniz varsa, akne problemi yaşıyorsanız ya da cildinizde açık yara varsa bu tarz cilt ürünlerini kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz.

Demi Moore, Jennifer Aniston ve Miley Cyrus gibi Hollywood yıldızlarının kullandığı bu maskeyi aynı zamanda birçok model ve sosyal medya fenomen de kullandı. Bu isimlerden bazıları, İrina Shayk, Jessica Kahawaty, Toni Garrn, Nibar Madar, Martha Graff, Chiara Ferragini…

 maske
maskemaske4
maskeemakee3


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER