Pudra.com 11.06.2012

Hergün makyaj yapmaktan sıkılanlar için: Kalıcı makyaj

İşiniz gereği her gün bakımlı ve şık görünmeniz gerekiyor ama siz her gün makyaj yapmaktan sıkıldınız, öyle mi? O halde size bir çözüm önerimiz var. "Kalıcı makyaj" uygulamasına ne dersiniz?

"Kalıcı makyaj" ya da daha doğru ismiyle "mikro-pigment uygulaması" mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması sanatı olarak biliniyor. Yapılan araştırmalarda hiçbir yan etkisi bulunmadığı ortaya çıkarılan kalıcı makyaj uygulaması sizi her gün makyaj yapma derdinden de kurtarıyor.

Hergün makyaj yapmaktan sıkılanlar için: Kalıcı makyaj

Kaşının yapısından memnun olmayanlara, herhangi bir sebep yüzünden (kaza, yanık, dökülme, yara izi vb.) doğal kaş yapısı bozulanlara, daha net, dinç ve dinamik bakışlara sahip olmak isteyenlere, elleri titrediği için kendi kendine rahat makyaj yapamayan kadınlara, her gün aynı makyajı yapması gereken sanatçılar ve sporculara, kemoterapi sonucu kaş ve kirpikleri dökülen kişilere kalıcı makyajı öneriliyor.

Ancak bir hatırlatma yapalım. Herhangi bir cilt rahatsızlığı olanlara, hemofili, kontakt alerji olanlara, diyabet hastaları ve doku hasarı olanlara, kalp damar ilacı kullananlara ve cilt kanseri olanlar bu yöntemden kesinlikle uzak durmalılar.

Kalıcı makyaj konusunda detaylı bilgi için: Estetikinternational.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER