@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2016

Ünlülerin ışıldayan cildinin sırrı: Hydrafacial MD

Hollywood yıldızlarının tercih etmesiyle popüler olan Hydrafacial MD'in özelliklerini Marebelis Klinik'ten Uzman Dr. Ali Osman Apaydın Pudra.com'a yazdı.

Yeni nesil cilt bakım teknolojisi Hydrafacial MD cilde yıldızların ışıltısını kazandırıyor. Hydrafacial MD, cildin gözeneklerini temizlerken, sivilce ve siyah noktalardan arındırıyor. Uygulama, derinlemesine temizliğin ötesinde, cildin ihtiyacı olan nemi, mineral ve antioksidanları sağlayarak cildi tazeliyor. FDA onaylı tek cilt bakım sistemi olan Hydrafacial MD, akne veya leke tedavisi için de kullanılıyor.

Kırmızı Halı ışıltısını cildinizde yakalayın

Özel günlerde iyi görünmek için cilt bakımı ilk akla gelen çözümlerden. Detaylı bir temizlik ve nemlendirme kişiye kendini iyi hissettirir ancak cildin gerçekten tazelenmesi için yeterli olmaz. Teknolojinin sunduğu yeni nesil cilt bakım metodu Hydrafacial MD, derinlemesine temizlikle beraber doğal meyve asitlerinden oluşan kürü ile cildi gerçek anlamda besliyor ve iyileştiriyor. 
 

Hydrafacial MD nasıl uygulanıyor? 

Hydrafacial MD, özel başlıklarıyla öncelikle cilde vakum etkisi yaratarak cildi kirden, aşırı yağdan, siyah noktalardan ve birikmiş ölü hücrelerden arındırıyor. Bu esnada, basınçlı bir püskürtme tekniğiyle gözeneklere gerekli nem, mineral ve antioksidanlar veriyor. Uygulama konforuyla fark yaratan Hydrafacial MD, cilde hiçbir zarar vermeden iyileştirirken hemen işlem sonrasında ışıldayan, aydınlık bir cilt bırakıyor. Özel günlerde, uygulamanın hemen sonrasında beklenen ışıltıya ulaşmak mümkün. 

Amerika’da çok popüler olan Hydrafacial MD, özellikle Hollywood yıldızlarının kırmızı halı ışıltısını sağlamasıyla biliniyor. FDA onaylı tek cilt bakım sistemi olan Hydrafacial MD, sadece cilt temizlik ve bakım amaçlı değil, düzenli olarak cilt sağlığını korumak için de kullanılıyor. Yöntem, ince kırışıklıklar, güneş lekeleri, aşırı yağlanma ve aktif akne tedavilerinde de etkin olarak kullanılıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER