Fashion&Travel 23.10.2012

Julia Roberts'ın güzellik sırları

Oynadığı filmlerde duru güzelliği ve harika gülümsemesiyle kalbimizi fetheden Julia Roberts'ın, makyajından cilt bakımına kadar merak edilen tüm güzellik sırları Pudra.com'da.

Güzelliği, sadeliği, oyunculuğuyla; kısacası her haliyle Julia Roberts'a bayılıyoruz. Fashion and Travel dergisi, Julia Roberts'ın merak edilen güzellik sırlarına bu ayki sayısında yer vermiş. Pudra.com olarak, hayran olduğumuz güzel oyuncunun küçük sırlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Julia Roberts'ın güzellik sırları

Ruh güzelliği, tanımlanamayan bir konsept. Ancak Julia Roberts bu durumu en iyi şekilde somutlaştıran ve temsil eden kişi olmalı. Çünkü bütün kadınlar için Julia, saflığı, gerçekliği ve çeşitliliği gözle görünür hale getirebiliyor. "Kadınsılık" ve "gülümseme" kelimelerinin en çok yakıştığı ender kadınlardan ayrıca.

Julia Roberts bu misyonunu neşeli ve cömert bir şekilde gerçekleştiriyor. Oynadığı farklı rollerle de bunu çok iyi somutlaştırıyor. Sadık ve içten bir şekilde bu durumu bütün kariyeri süresince devam ettiriyor. Aslında durumu benimsemeyerek kariyerinde bir yer vermeyebilirdi, ama kendine özgü bir tarzda farklı rollerle bu özelliğini her zaman destekledi. Ardında bıraktığı tarif edilemez etkisi, içten gelen çekiciliği ve eksilmeyen aydınlığı ile Julia Roberts sinemanın en neşeli yüzlerinden biri.

Son iki yıl içinde Julia Roberts, Lancome’un yüzü seçildi. Sonra da Lancome’un yeni parfümü "La Vie Est Belle" ile kariyerine duygusal bir tecrübe ekledi.

Gülümsemesiyle akıllardan çıkmayan Julia Roberts, "Özel Bir Kadın" filmiyle milyonların gönlünde taht kurmayı başardı. Onun kalbinin tahtında ise çocukları oturuyor. Çocuklarının her bakımıyla kendisi ilgilenen Roberts, çevresinde mükemmel anne olarak tanınıyor. Çok sert ve katı bir anne olduğunu ama bunu abartmadığını, eninde sonunda onların çocuk olduğunu algılayarak, onlarla iletişim kurduğunu söylüyor.

Julia güzelliği
Julia Roberts "Yüz güzelliği için sağlıklı ve mutlu olmak şart. Herkes yaşamın tadını çıkartsın" diyor. Kadınların yüzleri ne kadar güzel olursa olsun gülümsemedikleri takdirde asla etkileyici olamayacaklarını savunan ünlü oyuncunun hemcinslerine en büyük tavsiyesi gülümsemek.

Ailesiyle yaşadığı mutluluğu her şeyin üstünde gören Julia, diğer kadınlara, ailelerine önem vermelerini ve diğer insanları da aileleri kadar çok sevmelerini tavsiye ediyor. Estetik olarak güzel bir gülümseme için sağlıklı ve beyaz dişlerin şart olduğunu söyleyen Roberts, diş bakımına çok önem veriyor. Dişlerini hem diş macunu hem de beyazlatıcı ile fırçalayan Roberts’ın diğer bir sırrı ise limonlu adaçayı

Doğal yemek bol hareket
Julia Roberts, zayıflamak isteyen kadınlara, kendisinin de yaptığı gibi ev işini öneriyor. Bunun kilo vermekte çok önemli olduğunu savunuyor. Sabahları 15 dakikasını merdiven inip çıkmaya adayan Roberts, haftada dört kez 7000 basamak merdiven inip çıkmanın bacak güzelliği ve sağlık açısından çok önemli olduğunu vurguluyor.

Sade bir yaşam
Makyajında yumuşak tonları tercih eden Julia, saçları koyu olduğu zaman kahverengi, sarı olduğu zamanlarda ise canlı tonları kullanıyor. İnsana en çok yakışan saç renginin kendi rengi ya da bu tondan biraz daha açık ve koyu renkler olduğunu ifade eden güzel oyuncu, "Kendinizle ilgili radikal değişiklikler yapmadan önce iyi düşünün" diyor. Bu nedenle mümkün olduğu kadar iddialı değişiklikler yapmaktan kaçınıyor.

Güzellik sırları
Türk kadınlarının en çok benzemek istedikleri oyuncular sıralamasında en üstlerde yer alan Julia Roberts, doğallığı ve sade yaşamıyla herkesi etkilemeyi başarıyor. Yaşam felsefesini güzellik ürünlerine de yansıtan oyuncu, doğal ürünleri çok kullanıyor. Cildini balla nemlendiren güzel yıldız, bal ve sütü karıştırarak cildine maske şeklinde uyguluyor. Yorgun olduğu zamanlarda solgun yüzüne bu maske ile canlılık kazandırdığını ve ayrıca yüzünü 15 günde bir limonlu su ile yıkadığını söylüyor. Dekolte bölgesinin güzelliği için göğüslerine kayısı yağı ile masaj yapıyor. Bacaklarına ise jojoba yağı, D vitamini ve aloe vera bulunan özel bir krem sürüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER