@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2011

Kendinize bir iyilik yapın: Bewell ile tanışın!

Kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir yerde düşleyin; mutlusunuz, sağlıklısınız. Orada doyumlu bir yaşam sürmek için istediğiniz her şey var. O halde şimdi düşü gerçeğe çevirme zamanı...

Kendi alanlarında yetkinlik kazanmış, dünya çapında uzmanların oluşturduğu zengin bilgi ve deneyim içeriği, istediğiniz ürünü en uygun fiyatla anında bulup almanın kolaylığı ve kişiselleştirilmiş hizmetlere ulaşma fırsatı... Kısaca, iyiliğe davetin adı: Be Well.

Kendinize bir iyilik yapın: Bewell ile tanışın!

Orada baştan aşağıya iyisiniz.

Peki, kendinizi her gün iyi hissetmeye ne dersiniz?
Be well, wellness’ı bir yaşam tarzı olarak kabul eden kadın ve erkeklerin güzellik, bakım, spor, beslenme ve danışmanlık gibi birçok konuda ödüllendirileceği ve vazgeçemeyeceği yeni bir kaynak.

Kilo ve selülit sorunlarından sigarayı bırakma yöntemlerine, yüz dolgularından meditasyona, latin danslarından aile danışmanlığına, duladan spa otellerine, organik ürünlerden sağlıklı beslenme programlarına her konuda detaylı bilgi, uzman görüşü, en kaliteli hizmet ve ürün seçenekleri Be well’de.

Hem bedensel hem ruhsal sağlık kaynağı
Be well, ruhsal ve bedensel sağlığınıza dair her çeşit iyi fikir, ürün ve hizmeti, Be well mühürü ile onayladiktan sonra, Türkiye’de güvenilir bir çatı altında toplayan ilk ve tek kaynak. Üstelik sadece üyelere, her hafta %50’e varan indirimler, ayrıcalıklı hizmetler ve sürprizler sunuyor.

Kendiniz için iyi bir şey yapın! Be well’e siz de üye olun.

Bewell.com.tr
İyi ve kalitesi yüksek bir yaşamın rehberi...



Bu kampanya kaçmaz!
Be well’den Pudra.com okuyucuları için muhteşem kampanya! %100 Organik Neobio markasının Magnolia Serisinden 3 ürünü indirimli fiyattan satın alan ilk 10 kişiye, Ballı Sütlü Yenileyici şampuan hediye! Kampanyayla ilgili haberimizi okumak için tıklayın: Pudra okuyucularına özel organik krem kampanyası!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER