Pudra.com 06.01.2015

Kiehl's Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate

Kiehl's yeni ürünü Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate ile yüz hatlarını şekillendirmeyi ve gözenekleri sıkılaştırmayı vadediyor.

Tüm kadınların ortak derdi geniş gözenekler ve yılların etkisiyle değişen ve hatta sarkan yüz hatları... Kiehl's kadınların bu güzellik sorunlarına yeni bir ürünle çözün sunmaya hazırlanıyor. Dermatologist Solutions Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate cildi toparlamayı, yüz hatlarını şekillendirmeyi ve genişlemiş gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı oluyor.

Kiehl's Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate
kiehls dermatologist solutions precision lifting pore tightening concentrate gozenek sikilastiri
Maya özü ve sardunya çiçeği yağlarıyla ile güçlendirilmiş, klinik olarak test edilmiş ürün, özellikle cildin sıkılaşmasını ve yüz kontürünün yeniden şekillendirilmesini sağlıyor. Bunu sağlarken bir yandan da yüzdeki genişlemiş gözeneklerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltıyor, boyutlarını küçültüyor.

Kiehl's Dermatologist Solutions Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate, 2 haftadan 8 haftaya yayılan bir süreçte ciltte sıkılık, pürüzsüzlük, toparlanma, gözeneklerde küçülme ve parlaklık sağlıyor. Kiehl's yeni ürünüyle kadınların yer çekimine karşı savaşında yeni bir kalkan adeta!

Fiyatı: 50 ml, 179 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER