19.12.2017

Kuru ciltler için ihtiyaç sıralaması

Kuru bir cilt nasıl olur, çözüm yolları nelerdir? Cevaplar Pudra.com'da.

Mükemmel bir cilde sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak cilt tipinizi bilmelisiniz ve cildinizi doğru nemlendirmelisiniz.

Kuru ciltler için ihtiyaç sıralaması

Cilt kuruluğunun belirtileri:
 
  • Üst deri çok kurumadan dolayı pul, pul dökülür  ve soyulmalar başlar.
  • Alt zeminden üst deriye doğru ince çizgiler yoğunlaşır.  Özellikle ince deri bölgelerinde göz çevresi, boyun ve dudak üstünde fazlalaşır.
kuru

Cilt kuruluğun sebebi:

Cilt kuruluğunun sebebi 30 yaş itibarı ile yağ üretimi yavaşlar yağ dokusunda azalma başlar. Klimalı ortamda bulunmak, fazla güneşte kalmak ve soğuk hava cildi etkiler. Cildinize uyumlu olmayan yanlış etken madde içerikli kozmetik ürünleri kullanmak cilt kuruluğunu arttıran etkenler ve sebepleridir.
 
cilt

Cilt kuruluğunu nasıl azaltabilirsiniz

Cildinize ihtiyacı olan ve mevsime uyum sağlayan etken maddeler içerikli bakım ürünleri seçin. Alkol içerikli tonik, losyon kullanmayın, cildinizi içten dışa yansıtacak şekilde sağlıklı beslenin ve bol su tüketin 1,5 -2 litre yeterlidir.
su

Cilt kuruluğunu hızlı gideren ve çözen yoğun bakımlar:
Cilt kuruluğuna neden olan üst tabaka deri iki katmanlıdır. Gereksiz olan üst katmanı gidermek için biyolojik peelingle kuruyan, pullaşan ölü katman atılır ve pürüzsüz tabaka elde edilir.
Yeni gelen deriye "Meso – Myo - Poratatio" yöntemiyle cildin ihtiyacı olan nem verilir.

"Hyaluron Forte Serum"u ve cildi besleyen kuruluğu azaltan Vitamin A – E - F içerikli "Vitamin A Power Serum"u, cildin alt tabakasına nüfuz ettirilir. Cildin altı yapılanarak canlılık, parlaklık kazanır. Cildin yağ ve nem dengesi düzenlenir ve böylece cilt kuruluğu giderilerek yaşlanma belirtilerine karşı önlem alma ve yavaşlatma sağlanır.
üürn

Cilt kuruluğunu ev bakımıyla destekleyin
Cilt kuruluğunu önlemek için cildin ihtiyacı olan "Hyaluron Forte Serum" ile susuzluğunu yani nem eksikliğini giderin. Kış mevsimindeyiz dolayısıyla cildinizi "Vitamin A Forte Serum" ile besleyin.

Cildinize haftada bir peeling ve maske uygulayın. Peeling ile ölü tabaka giderilir, gözenekler açılır cilt nefes alır ve maske ile cildin yağ, nem dengesi korunur.
ev


Nasıl uygulama yapılabilir?
Nemli havlu ile yüzünüze kompres yapın. Cilt yumuşar ve gözenekler açılır. Ardından ıslak parmak uçlarıyla "Tender Craem Peeling" i cilde masaj şeklinde yedirerek uygulayın. Ilık suyla peelingi temizleyin, cilde enerji veren "Pure Energy Mask" ile besleyin.
peeling

Pudra.com ekibinin size tavsiyesi:
Kapalı ortam ve bilgisayar karşısında çalıyorsanız bu etkenler cilt kuruluğu yaratır. O yüzden ara sıra yüzünüze maden suyu püskürtün cildinize nem kazandırır. Dış ortamda iseniz mutlaka koruyucu sürün. Tabii ki sağlıklı doğru beslenmek, sıvı tüketmek de yaşamımızda büyük önem taşır, çünkü cildin içten dışa yansıması sağlıklı olduğunuzu belirler.

İlgili yazılarımız:

Yeni bir kavram: Cilt diyetisyenliği
Vücudunuz gibi yüzünüzün de yeni bir cilt bakım diyeti ve egzersiz programı ile gençleşebileceğini biliyor muydunuz? Dr. Nihat Dik, bizi bambaşka bir kavramla tanıştırıyor: Cilt diyetisyenliği.

Hassas ciltler için cilt bakımı önerileri
Günümüzde her üç kadından biri hassas cilde sahip! Sizin de cildinizde kaşıntı, yanma ve kızarıklıklar varsa, hassas ciltli olabilirsiniz. Bu sorunlarla uğraşanlara bakım önerilerimiz var.

Tembeller için cilt bakım önerileri
Cilt bakımına saatler ayırmadan, pratik önerilerimizle sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz. İşte tembeller için cilt bakım önerilerimiz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER