mia-posta.com 04.06.2010

Misk Nail Spa Erenköy'de

Şöyle spaya gitmiş kadar olacağın bir el masajlı manikür nerede? Bağdat Caddesi üzerinde açılan mis gibi Misk Nail Spa'da!

Öncelikle hijyenle ilgili sıkıntısı olanların içi rahat etsin. Misk Nail Spa'da medikal ortamlarda kullanılan acayip bir sterilizasyon makinesi var, tüm aletler 134 derece sıcaklıkta temizleniyor. Misk kızı tek kullanımlık havlulardan göz kırpıyor, topuk törpüsü bile kişiye özel kullanılıp atılıyor.

Misk Nail Spa Erenköy'de

Ortam piripak ve modernize edilmiş bir eski zaman salonu gibi; Doris Day şarkıları haricinde sessiz ve tabii ki mis kokulu. Yanında biri Orman Meyveleri Manikürü'nü yaptırıyorsa yaşadın. Bir kimyagerin özel olarak hazırladığı böğürtlen tanecikli peeling'in kokusu nefis. Naneli Çikolata Manikürü de ayrı bir ritüel: Çikolata havyarı, taze naneler, ikram edilen çiçekli yasemin çayları insanda bir bayılma etkisi yaratıyor. Ayılıp bayılma değil de, Misk Nail Spa'ya bayılma etkisi...



Acilen git derim, Essie oje çeşitlerini ve güneşte renk değiştiren Del-Sol ojeleri elinde görünce bana teşekkür edeceksin.

Kaynak: mia-posta.com

Misk Nail Spa
(0216) 385 MISK
(0216) 385 6475
Bağdat Caddesi Turgay Apt. A Blok 348/3, Erenköy (Polo Garage'ın karşısı)


www.misknailspa.com



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER