Advertorial 26.12.2014

Mucizevi güzellik bitkisi neem Türkiye’de!

Hindistan’ın binlerce yıllık mucize bitkisi Neem Yaprağı özlerini ve Çay Ağacı özlerini içeren Garnier’in yeni ürünü Neem Arındırıcı Temizleme Jeli, temiz, ferah ve canlı görünen bir cilt vaat ediyor.

Güzellik uzmanları cilt güzelliği için ilk kuralın cilt temizliği olduğunu söylüyor. Artık hepimiz, düzenli olarak temizlenen cildin canlı göründüğünü biliyoruz. Türk kadınlarının cilt temizliğinde yaygın olarak kullandıkları sabunlarsa, etkili bir cilt temizliği için yeterli olmuyor. Çünkü sabun cildi kurutabiliyor.

garnier neem cilt temizleme guzellik urun bakimi

Hindistan’daki kadınların güzellik formülü
Bazı kadınların ciltleri her zaman canlı görünüyor. Mesela Hintli kadınların ciltlerine bakıp, nasıl bu kadar pürüzsüz ve canlı göründüğünü hiç düşündünüz mü? Binlerce yıldır garnier neem saf temiz temizleme jeli guzellik cilt bakimi Hintli kadınların güzellik formülü olarak kullandığı Neem Ağacı Yapraklarının özleri ve Çay Ağaçlarının özleri Garnier’in yeni ürünü Neem Arındırıcı Temizleme Jeli’yle artık Türkiye’deki kadınlarla buluşuyor.

Neem Ağacı Yaprakları ve Çay Ağaçlarının özleri sayesinde Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli, günlük kullanımla kadınlara temiz, ferah ve canlı görünen bir cilt sunuyor. Doğadan gelen içerikleri tüm kadınların ulaşabileceği biçimde sunan Neem Arındırıcı Temizleme Jeli günlük kullanım ile cildi derinlemesine temizliyor, kir ve fazla yağdan tamamen arındırıyor, yüzü ferahlatıyor ve canlı bir görünüm kazandırıyor.

Garnier'in web sitesinde kendi deneyiminizi yazarak hediyeler kazanabilirsiniz. Yarışmaya katılmak, hediye Garnier ürünleri ya da Iphone 6 telefon kazanmak için tıklayınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER