@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.08.2013

Nemlendirici sürerken bu hatayı yapmayın!

Nemlendirici kremi doğru sürdüğünüzden emin misiniz? Pudra.com birçok kadının düştüğü hataya son veriyor ve en doğru nemlendirici sürme tekniğini açıklıyor

İZLE: NEMLENDİRİCİ NASIL KULLANILIR?👇 
Cilt bakımının temel taşlarından birinin cildi nemlendirmek olduğunu söyler dururuz. Bilhassa yaşlanma karşıtı bakımda, gece ve gündüz nemlendirme adımını asla atlamamanızı öneririz.

Nemlendirici sürerken bu hatayı yapmayın!

Ne yapmanız gerektiğini artık adınız gibi ezberlemiş olmalısınız; ama uygulama tekniğini doğru bildiğinizden emin değiliz. Çünkü çevremizdeki kadınlara nemlendirici kremlerini nasıl sürdüklerini sorduk; hepsinden farklı cevaplar aldık. Ama ne yazık ki hiçbirisi doğru cevap değildi.

Pudra.com olarak hemen bu olaya el atalım dedik ve nemlendiriciyi yüzünüze nasıl sürmeniz gerektiğini iyice açıklayalım istedik. Yıllardır elinizdeki tüm güçle, aşağı yukarı hareketler eşliğinde kreminizi yüzünüze sürdüğünüzden eminiz. Oysa bunun yerine kremi önce avucunuzun içine döküp, sonra ellerinizi ovuşturarak kremi elinizin içine homojen olarak dağıtmalısınız. Ardından elinizin içindeki kremi sürerek değil, nazikçe yüzünüze bastırarak cildinize yedirmelisiniz.

Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; cildinize baskı uygulamamak, nazik hareketlerle kremi yüzünüze yedirmek... Nemlendirmedeki amacımız cildin yıllara meydan okumasını sağlamak, uygulama bunun tam tersine yol açmamalı, değil mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER