@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2012

Organik kozmetik markası AveSeena

AveSeena, kusursuz bir cilt için dünyanın dört bir tarafından özenle seçilmiş en egzotik, doğal ve doğa dostu hammaddelerin sırlarını özel formüllerde birleştirdi ve ortaya muhteşem ürünler çıkardı.

Son yıllarda doğaya ve doğala dönüşe oldukça fazla rağbet var. Kanserojen maddelerin ayyuka çıkması ve kanserin yaygınlaşması bunun en büyük sebeplerinden biri. Organik gıdalarla beslenmenin yanı sıra organik kozmetik ürünlerini tercih ediyoruz artık...

Organik kozmetik markası AveSeena

Sizi bilmiyorum ama ben Paraben içeren her şeyi çöpe attım. Parabenin kansere sebep olduğu kesinlikle kanıtlanmış durumda... Paraben içermeyen organik kozmetiklerle yakından alakalı biri olarak, size geçen hafta denediğim ve sonucundan çok memnun kaldığım bir maskeden bahsedeceğim az sonra.

Üründen önce, gelin organik kozmetik markası AveSeena'yı yakından tanıyalım:
Doğanın tadını yüzünüzde, cildinizde ve bedeninizde yansımasını hissetmek... Kim istemez? Hepimiz doğanın ayrılmaz bir parçasıyız. Bu nedenle, AveSeena kusursuz bir cilt için dünyanın dört bir tarafından özenle seçilmiş en egzotik, doğal ve doğa dostu hammaddelerin sırlarını sizler için özel formüllerde birleştirdi. Vücudun her yerini saran cildimizin, doğanın parçası, besleyici maddeler içeren ürünlerle güzelleştirilmesine inanıyor. Bu yüzden;
- En yüksek kalitede, güvenli ve taze doğal malzemeleri kullanıyor.
- Paraben türü koruyuculardan uzak duruyor.
- Mineral yağ veya parafin gibi doğal olmayan maddeleri kullanmıyor.
- Dünyaca kabul edilen Avrupa ve Amerika kozmetik standartlarına uyuyor.
- Kozmetik ürün ve hammaddelerini hayvanlar üzerinde test etmiyor.

Benim kullandığım maskeye gelince, adı: Olive Leaf & Oat Yüz Maskesi. Akai çileği, kuşburnu, zeytin yaprağı, argan, rhyolite, yulaf, pirinç ve beyaz kil içeriyor. Ayrıca yasemin, gül ve sandal ağacı da içeriğinde bulunuyor. Bu yüzden çok naif bir doğal kokusu var.

Bir maske: 5 tarif + 5 farklı etki
Toz olan bu maskeyi istediğiniz sıvı ile karıştırarak maskenin etkisine siz karar verebiliyorsunuz. Örneğin, ben tozu soğuk soda ile karıştırdım ve mineral etkili bir maske oldu. Su, süt, taze portakal suyu, soya sütü ile de karıştırabilirsiniz. Karıştırdığınız sıvıya göre etkisi değişiyor. Mükemmel bir seçenek! Cildinizin neye ihtiyacı varsa, ona göre seçim yapıyorsunuz. Derinlemesine temizlik mi? Nemlendirici etki mi? Besleyici bir maske mi? Hangisi?

Yüzünüze sürdüğünüz maske, cildinizi besleyip dinlendirirken, durulama yaptığınızda kan dolaşımınızı hızlandırarak cildinizi canlandıracak ve peeling etkisi ile pürüzsüz görünmenizi sağlayacak.

Maskenin fiyatı: 53,10 TL

AveSeena'nın internet sitesinden diğer harika ürünlerin içerikleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz. Üstelik bu ürünleri netten satın alabiliyorsunuz!

www.aveseena.com.tr


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER