@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2011

Pudra okuyucularına özel organik krem kampanyası!

Be well’den Pudra.com okuyucuları için muhteşem kampanya! %100 Organik Neobio markasının Magnolia Serisinden 3 ürünü indirimli fiyattan alan ilk 10 kişiye, Ballı Sütlü Yenileyici şampuan hediye!



Bewell.com.tr, wellness’ı bir yaşam tarzı olarak kabul eden kadın ve erkeklerin güzellik, bakım, spor, beslenme ve danışmanlık gibi birçok konuda ödüllendirileceği ve vazgeçemeyeceği yeni bir kaynak.

Pudra okuyucularına özel kampanya!
Be well'in şimdi, sadece Pudra okuyucuları için muhteşem bir kampanyası da var; %100 Organik Neobio markasının Magnolia Serisinden 3 ürünü indirimli fiyattan alan ilk 10 kişiye, Ballı Sütlü Yenileyici şampuan hediye ediyor!

Magnolia Serisi ürünleri cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve sağlık kazandırıyor. Cildinizi bir bebek teni gibi dokunulası kılıyor. Peki, Magnolia serisinde hangi ürünler var? Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için: www.bewell.com.tr


Be Well'i yakından tanıyalım

Bewell'de aradığını bulmak kolay
Ürün veya hizmet adı, mekan tipi, tedavi ismi ile arama yapabilir, internet üzerinden anında ürün veya hizmet alabilirsiniz.

Bewell'de bütün üyeler kazanıyor
Sadece siz Be well üyeleri için hazırlanan, üye kurumların mekan ve mağazalarında bulamayacağınız indirimli ürün ve hizmet paketlerinden yararlanabilirsiniz.

Bewell'de bütün sorularınıza cevap veriliyor
Wellness, güzellik ve sağlıkla ilgili her konuda uzman görüşü alabilir, sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle ortak bir paylaşım zemini bulabilirsiniz.

Bewell'de gündem sık sık tazeleniyor
Araştırma ve trendleri takip ederek oluşturulan, konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan makalelere ulaşabilir; günlük, haftalık ve aylık olarak güncellenen konu başlıklarıyla daha iyi bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.

Bewell'de iyilik önce geliyor
Firmaların dükkan açarken, müşterilerin ise alışveriş yaparken ödedikleri meblağın belli bir oranı Tema Vakfı, Baba Beni Okula Gönder Projesi ve Çölyak Derneği’ne bağış olarak gider.

Bewell'de hediye çekleri iyiliği getiriyor
Sevdiklerinize Be well hediye çeki verdiğiniz zaman onlara kendilerini daha iyi hissetmeleri için her türlü seçeneği de sunmuş olursunuz.

Bewell'de her şey doğal
Be well’deki bütün ürünler %100 doğaldır. Hassas cilde sahip kişiler, alerjik bünyeler veya hamileler de güvenle kullanabilir.

Bewell.com.tr


Kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir yerde düşleyin; mutlusunuz, sağlıklısınız. Orada doyumlu bir yaşam sürmek için istediğiniz her şey var. O halde şimdi düşü gerçeğe çevirme zamanı... Kendinize bir iyilik yapın: Bewell ile tanışın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER