@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2015

SkinCeuticals ile yaşlanmaktan kormayın

SkinCeuticals'ın yeni ürünü Metacell Renewal B3, kadınların hayal ettiği lekesiz, pürüzsüz, aydınlık ve sıkı cildi vaat ediyor. Metacell Renewal ile yaş almaktan korkmayın.

Güneşin kansere yol açtığını ve foto yaşlanmadan birinci derecede sorumlu olduğunu artık biliyoruz. Genç kalmak için mümkün olduğunca güneşten korunmamız gerektiğini dermatologlar her fırsatta söylüyorlar. Artık bol güneşli günler de bizi beklediğine göre, güneş konusuna odaklanmamızın ve cildimizin bakımına ekstra özen göstermemizin zamanı geldi. Sizi severek kullandığımız SkinCeuticals markasının yeni bir ürünüyle tanıştıralım. Artık güneşin neden olduğu foto yaşlanma ile savaşmak için yeni bir kalkanımız var.

SkinCeuticals ile yaşlanmaktan kormayın

Foto yaşlanmanın erken belirtilerini azaltan çok amaçlı günlük bakım SkinCeuticals Metacell Renewall B3, hücresel yenilenmeyi hızlandırarak cildi yeniliyor ve cildin daha aydınlık ve sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. İçerdiği yüksek konsantrasyonlu etken maddeler ciltteki kızarıklıkları, lekelenmeyi azaltıyor ve nem seviyesini arttırıyor.
metacell renewal b3 cilt bakimi kirisiklik yaslanmak

%5 Niasinamid, %2.5 sıkılaştırıcı tri-peptit konsantrasyonu ve %15 saf gliserinin eşsiz uyumu sayesinde Metacell Renewal B3, güneş ışınlarının neden olduğu foto yaşlanmanın erken belirtilerini azaltıyor. Günlük bakımınıza ekleyin ve farkı siz de hissedin.
Fiyatı: 50 ml, 349 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER