Pudra.com 24.01.2012

Teresa Palmer, Amway’in yeni yüzü

Amway’in yeni marka yüzü, Avustralyalı ünlü aktris Teresa Palmer oldu. Palmer, ARTISTRY tarafından çekiciliği, güçlü ve zarif bir aktris olarak elde ettiği örnek başarılarından dolayı seçildi.

Dünyanın en çok satan 5 premium cilt bakım markalarından biri olan ARTISTRY, “Marka Yüzü” olarak dünyaca ünlü Avustralyalı aktris Terasa Palmer’ı seçti. ARTISTRY, dünyaca ünlü bir şöhreti yeni yüzü olarak seçerek, birçok farklı cilt yapısının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış, yenilikçi ve güçlü performansı vurgulayan yeni ürün koleksiyonlarıyla, prestijli güzellik ürünleri alanında yükselişini sürdürüyor.

Teresa Palmer, Amway’in yeni yüzü

Amway ARTISTRY’nin yeni Marka Yüzü seçilen Teresa Palmer ise duygularını “Dünya çapında birçok kadına özgürlük imkânı sağlayan ve bunu da kendimizi güzel ve iyi hissetmemizi mümkün kılan muhteşem ürünlerle yapan ARTISTRY gibi bir markayla çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.” sözleri ile ifade etti.

"En seksi" Teresa Palmer
Kasım 2011’de WHO Magazine’in “En Seksiler” sayısının kapağını onurlandıran Teresa Palmer, en çok Alex Pettyfer ile birlikte rol aldığı “I Am Number Four” adlı hasılat rekorları kıran filmle tanınıyor.

“Sorcerer’s Apprentice” filminde Nicolas Cage, “Bedtime Stories”de Adam Sandler ve “Take Me Home Tonight” filminde de Topher Grace ile birlikte rol alan Palmer’ın son filmi “Wish You Were Here”ın ilk gösterimi ise Sundance Film Festivalinde gerçekleştirecek. 2012’de gösterimde olacak diğer filmleri ise Liam Hemsworth ile birlikte rol aldığı “AWOL” ve Ağustos ayında başlaması planlanan Nicholas Hoult ile rol aldığı “Warm Bodies”.

Teresa Palmer, ARTISTRY’nin 2012 İlkbahar Renk Koleksiyonu Escape to Paradise’ın yüzü olarak da dünya çapında tanıtılacak.

www.amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER