@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.01.2015

Victoria Beckham'ın bebeksi cildinin sırrı

Victoria Beckham, 40 yaşında olmasına rağmen güzelliğiyle yıllara meydan okuyor. Son dönemde cilt bakımında yeni bir yöntem deneyen Beckham, Hollywood yıldızları arasında çok popüler hale gelen oksijen kürünü uyguluyor.

Güzellikle ilgili son trendleri yakından takip eden Victoria Beckham, son dönemde cilt bakımı için oksijen kürü uyguluyor. Hollywood yıldızları arasında çok popüler hale gelen oksijen kürünü uygulayan dermatolog Harold Lancer "Bu yöntemde oksijen sayesinde hücrelere giden kan akışı hızlanıyor ve bu da ciltte yenilenmeyi sağlıyor" diyor. Moleküler oksijen ve vitaminler kullanılarak yapılan yöntemde, cilt dokusunda detoks etkisi görülüyor. Genişleyen gözenekler daralıyor ve ciltte sıkılaşma sağlanıyor.

Victoria Beckham'ın bebeksi cildinin sırrı

Uzun süredir cilt bakım gurusu olarak bilinen doktor Harold Lancer’ın ürünlerini kullanan ünlü yıldız, “Harold’ın ürünlerini kullandığımdan bu yana başka ürüne elimi sürmedim. Oksijen kürünü uyguladıktan sonra sadece bir nemlendirici krem ile cilt bakımımı tamamlıyorum” diyor.

Oksijen kürü üç adımdan oluşuyor, ilk adımda cilt oksijen ve vitaminlerin uygulanmasıyla cilalanıyor. İkinci adımda peeling ile temizlenen cilt yüzeyi,, üçüncü aşama da da besleyici bakım kremleri ile nemlendiriliyor. Cildin dermis tabakasına ulaşan bu bakım sayesinde cilt dokusu yenileniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER