17.12.2018

Yeni yıla pürüzsüz bir cilt ile başlangıç yapın!

Yeni yıla sayılı günler kala kendiniz veya sevdikleriniz için, hayatı kolaylaştıracak, cilde ışık katacak özel bir hediye arıyorsanız, cevabı Pudra.com'da!

İZLE: CİLT TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?👇 
Yeni yılda kullanımı kolay ve etkili kişisel bakım ürünleri ile sevdiklerinize en güzel hediyeyi; hayatta gerçekten önemli olan anlara odaklanmaları için gerekli zamanı hediye edebilirsiniz. Yeni yıla ışıl ışıl parlayan, kusursuz bir cilt ile hazırlanmak isteyen kadınlar için; uzun uzadıya bir bakım rutinine hazır olmadığınız günlerde bile kendinizi güzel hissetmenize yardımcı olacak cilt bakım rutininize daha keyifli hale getirecek ürünler ile epilasyon ürünleri önerileri hazırladık. Aralarında mutlaka size veya sevdiklerinize uygun bir seçenek bulacaksınız.

Yeni yıla pürüzsüz bir cilt ile başlangıç yapın!
 
Cilt yüzeyinde biriken kir, yağ, makyaj kalıntıları ve ölü hücreleri temizlemek, cildin nefes alması ve deforme olmaması için en önemli adımlardan biridir. Peki elle temizlik, cildinizin ihtiyacı olan temizleme ritüelini tamamlamaya yeterli mi gerçekten?

Yüz temizleme cihazlarının elle temizlemeye karşı neden daha etkin?
  • Gün içinde yüzünüzü elle yıkamak temizlik hissi verse de aslında derin temizlik için yetersizdir. Gözeneklerin açılıp, cildinizin nefes alması ve elastikiyetini koruması için cildinizin ölü derilerden düzenli olarak arındırılması son derece önemli. Ancak, çıplak elle yaptığınız temizlik ölü derilerin temizlenmesini sağlamaz.
  • Çocukluktan bu yana bildiğimiz gündelik yüz temizleme rutinlerinden bir diğeri de sıcak havluyla gözenekleri açmak daha doğrusu öyle yaptığımızı zannetmektir. Oysa gözenekleri açabilecek sıcaklıkta bir havluyu yüze değdirmek olanaksızdır. Elle olduğunun aksine, havlu sayesinde cildinizi ölü hücrelerden arındırmak mümkün olsa bile kuvvetli bastırmak cildinizin tahriş olmasına neden olabilir. Üstelik, havlu üzerinde bakteri oluşumunun önüne geçmek oldukça zordur.
  • Temel ihtiyacı karşılamıyorsa, yüz temizleme cihazınızın ne kadar akıllı bir cihaz olduğunun ya da nemlendiricinin ne kadar mucizevi olduğunun pek bir önemi yok. En iyi temizleme cihazı; en az dokunuş ve en fazla basınç arasındaki dengeyi sağlamakla kalmamalı, nemlendirici ürünlerin cildiniz tarafından emilimine de yardımcı olmalıdır.
Foreo Luna 3

İyi bir cilt temizlik cihazı için önerimiz Foreo Luna serisi. Luna ailesi ürünleri gözeneksiz ve bakteri oluşumuna engel olan silikon yüzeyi sayesinde herhangi bir naylon yüzeyli temizleme cihazından 35 kat daha hijyenik bir temizlik sunuyor. Ayrıca sunduğu T-Sonic titreşimler sayesinde ölü cilt hücrelerini en nazik şekilde temizlerken, ciltte biriken kir ve yağın da %99,5 oranında arınmasını sağlıyor. USB kablosu sayesinde kolaylıkla şarj edebileceğiniz, cilt tipinize uygun Luna cihazınızı tekrar tekrar şarj etmeye gerek olmadan, 450 kez kullanabilirsiniz. Üstelik küçük boyutları sayesinde her yere yanınızda taşımanız mümkün.

Foreo Luna 3 Yüz Temizleme Fırçası | Fiyatı: 1599 TL (Karma, Hassas ve Normal Cilt Tipleri için 3 farklı seçenek ile)

İlgili haberimiz: 
Derinlemesine cilt temizliği ve sıkılaşmaya yardımcı masaj
Sağlıklı bir cilt için her gün birkaç dakikanızı cilt temizliği ve masaj uygulamasına ayırın. İşte 5 adımda pratik cilt temizliği ve masaj uygulaması.

LR Health & Beauty'den yılbaşına özel yenilikçi lüks bakım seti
 
LR Arctic Winter Cure Set Satış Fiyatı: 199,90 TL


Işıltılı ve güzel kış cildinin anahtarı: ZEITGARD Arctic Winter Cure
Almanya’nın lider doğrudan satış firması LR Health & Beauty yeni yıla özel olarak limitli sayıda satışa sunduğu ZEITGARD Arctic Winter Cure set ile kış bakımınızı tamamlamak için geliyor. Sert soğuklara karşı kutuplardan gelen güçlü içeriği ile ZEITGARD Arctic Boost Elixir ve ZEITGARD Gece Maskesi’nden oluşan set iki fazlı bakım sunuyor.

Cilt bakımının 1.fazı: ZEITGARD Arctic Boost Elixir

LR Arctic Boost Elixir1.faz, 1 ve 14.gün arasında kış korumasını aktive etmek için onarıcı bölümden oluşuyor. Kuzey denizinin koruyucu proteinlerini içeren ve 14 kapsülden oluşan ZEITGARD Arctic Boost Elixir, cildin kendi koruma kalkanının oluşumunu harekete geçiriyor ve sizi soğuk mevsime en ideal şekilde hazırlıyor.

Sabahları temizlenen cilde 1 kapsül olarak uygulanan ürün cildi onarırken güçlendiriyor.

Yenileyici cilt bakımı için 2.faz: ZEITGARD Gece Maskesi

ZEITGARD Arctic Boost Elixir kullanımı tamamlandıktan sonra 15.günden itibaren başlayan 2.fazda kış korumasını sürdürmek için cilt yenileniyor. ZEITGARD Gece Maskesi cildin yenilenme sürecini gece boyunca destekliyor. Etkili sonuç elde etmek için ZEITGARD Gece Maskesi’nin akşamları temizlenmiş cilde gece kremi yerine ürün bitene kadar haftada 2 kez uygulanması öneriliyor. Kullanım sonrasında cildiniz kış mevsiminin olumsuz etkilerine karşı direnç kazanırken cilt bakımınız tamamlanmış oluyor.

LR Arctic Winter Cure Set Satış Fiyatı: 199,90 TL

Kirli cilde makyaj yapılması, cilt sorunlarını tetikliyor

Cilt temizliği ile ilgili bir diğer önemli nokta ise, kirli cilde makyaj yapılmasının cilt sorunlarını tetiklemesi... Hemen her gün farklı malzemelerle daha iyi görünmek ve yüz kontüründeki önemli alanları vurgulamak amaçlı yapılan makyaj, aslında bazı cilt sorunlarına yol açabiliyor.

 
Kuka Peeling
Kuka Peeling
Özellikle yatmadan evvel çok iyi bir şekilde cilde uygun ürünlerle makyajın temizlenmesi en önemli konulardan bir tanesi. Yeterince temizlenmeden tekrar tekrar yapılan makyaj ise, gözeneklerin iyice kapanmasına ve özellikle akne sorununun tetiklenmesine sebep oluyor. Ayrıca haftada 1 ya da iki kez yapacağınız peelingler ile de, cildinize derinlemesine temizlik yapıp, gözeneklere sadece makyaj ile biriken artıkları değil, çevresel faktörler sebebiyle cilde dolan yapıları temizlemeniz mümkün. Makyaj temiz cilde yapılırsa, hem düzgün bir sonuç alır, hem de cildinizi olası cilt problemlerinden korumanız mümkün oluyor.

Özellikle cilde herhangi bir zarar vermeden naif bir temizleme sağlayan peeling ürünleri, cildinizi tamamen temizlemenizi sağlıyor. Bunun için saf ipekböceği kozasından üretilmiş doğal ürünler kullanabilirsiniz. Doctor B Aktif Kozmetikleri ürünleri arasında yer alan Kuka Peeling %100 Türk Malı ve doğal içeriği sayesinde güvenle kullanabileceğiniz peelingler arasında yer alıyor. Doctor B Kuka Peeling saf ipek kozası, %97 oranında doğal protein ve amino asit içeriyor.

Kuka Peeling tüketici için önerilen satış fiyatı: 69TL

Sadece cilt temizliği için değil, vücut bakımı yaparken de kendinizi şımartın!

LR Health & Beauty, sevdikleri için hediye arayışında olanların yardımına yılbaşına özel olarak limitli sayıda üretilen Plummy Cream Dream set ile koşuyor. Renkli tasarımı ile yılbaşının heyecan veren ruhunu yansıtan Plummy Cream Dream set, içerisinde yer alan duş jeli, vücut peelingi ve vücut kremi ile tüm vücut bakımınızı tamamlıyor. 
 
Plummy Cream Dream Set
Plummy Cream Dream Set
Plummy Cream Dream Duş Jeli, cildi nazikçe temizlerken içerisindeki badem sütü cildi yumuşatıyor ve kokusu ile enerji vererek gününüzü güzelleştiriyor. Vücut bakımının ikinci adımını oluşturan ve banyo rutininin olmazsa olmazları arasında yer alan Plummy Cream Dream Vücut Peelingi, pürüzsüz bir görünüm için doğal arındırıcı partiküller içeriyor. Cilt ölü hücrelerden arınarak yenilenirken yumuşacık oluyor. Vücut bakımının son adımı olan Plummy Cream Dream Vücut Kremi ise meyvemsi kokusu ile özellikle kuru ciltler için benzersiz bir bakım sunarken içeriğindeki shea yağı ile cildi besliyor ve yatıştırıyor. Plummy Cream Dream Set, yeni yılın en özel ve göz kamaştıran hediyesi olmaya aday.

LR Plummy Cream Dream Set Satış Fiyatı: 119,90 TL

Sıra geldi epilasyon konusuna...

Braun Silk-épil 9 SensoSmart SkinSpa Islak ve Kuru Epilatör seti
SensoSmart™ teknolojisi, optimum baskı uygulayarak epilasyon yapmanıza yardımcı oluyor ve ışıklı gösterge sizi hassas biçimde yönlendirirken çok fazla bastırmamanızı sağlıyor.

 
Braun Silk-epil 9
Braun Silk-epil 9
Braun Silk-épil 9, ağdanın alamayacağı en kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt sunuyor.

Braun Silk-épil 9, %100 su geçirmez özelliği sayesinde duş veya banyoda daha hassas bir epilasyon için kullanılabiliyor. Yeni Silk-épil 9 SensoSmart™ SkinSpa ile peeling, masaj, temizlik ya da epilasyondan hangisini yaparsanız yapın, üstün konfor ve etki için cildinizin ihtiyaçlarına ve kıvrımlarına uyum sağlıyor.

Braun Silk-épil 9 SensoSmart SkinSpa Islak ve Kuru Epilatör Güzellik Seti/9-990 | Fiyatı: 759 TL

FaceSpa Pro yüz epilasyonu, temizlik ve cilt canlandırma bir arada!

Braun'un değiştirilebilir başlıklı ve iki kademeli hız ayarlı 3’ü 1 arada cihazı cilt bakımı rutininize heyecanlı bir yenilik getiriyor.

 
Braun FaceSpa Pro
Braun FaceSpa Pro
Braun FaceSpa Pro, değişen cilt bakım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yüz epilasyon başlığı ve temizleme fırçasının yanı sıra ergonomik tasarımlı yeni MicroVibration başlığı ile güzellik rutininize mükemmele bir adım daha yaklaştırıyor.

Nazik hareketlerle yapılan Japon cilt bakımından ilham alan MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık, absorban değildir ve cilt üzerinde mikro titreşim etkisi yaratır; krem ve serumlarınızın daha iyi uygulanabilmesi için nazik dokunuşlar yapıyor.

MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık, ultra narin, yüksek hızlı ve ritimli hareketi ile saniyede 25 mikro titreşim yaratarak krem veya serumun cilt üzerinde daha eşit şekilde dağılmasını sağlıyor ve bu değerli ürünlerin bir damlası bile ziyan etmeden parıldayan bir görünüm sağlıyor.

Braun FaceSpa Pro 911 Yüz Epilasyonu, Temizleme ve Cilt Canlandırma Sistemi | Fiyatı: 349 TL​

Hızlı & kalıcı epilasyon
Braun Silk-expert 5
Braun Silk-expert 5
Braun’un IPL portföyündeki Silk-expert 5, tam vücut uygulamasında 15 yıllık, veya bacak, bikini ve koltuk altı bölgelerinde kullanıldığında 35 yıllık bir kullanım ömründe 300.000 atış sunuyor. Evde güvenli ve etkili kullanım için klinik olarak test edilen Braun Silk expert 5 ile, dört haftalık uygulama sonrasında, tüylerde gözle görülür bir azalma olduğunu fark edebilirsiniz.

Kayar mod ile benzersiz biçimde hızlı ve verimli bir IPL işlemi için, daha fazla flaş ışığını tetiklemek ve atlanan alanın daha az olmasını sağlayabilirsiniz.

Braun Silk-expert 5 BD5001 | Fiyatı: 1,675,49 TL

Kullanımı kolay, etkili ve kalıcı pürüzsüzlük

 
Braun Silk-expert 3
Braun Silk-expert 3
Yeni Silk-expert 3 ile Braun evde uzun süreli kalıcı pürüzsüzlük için IPL portfolyosunu genişletiyor. 250.000 ışık atımı kapasitesi ile tüm vücut uygulamasında 12 yıla kadar kullanım ömrüne sahip. Yeni tasarımı ve kullanıcı dostu fiyatı ile Silk expert 5’te bulunan normal, nazik, ekstra nazik ve kayar modlar Braun'un Silk-expert 3 versiyonunda da bulunuyor.

Yeni Silk-expert 3 BD3001 | Fiyatı: 835 TL




Epilasyon için kadınlara pratik ve hızlı bir önerimiz daha var!

İster günlük yaşamda ister seyahatte, günümüz kadınları her yerde her mevsim cildinin pürüzsüz görünmesini önemsiyor. Özellikle yılbaşı kutlaması gibi özel günlerde kendini daha da konforlu hissetmek isteyen kadınlar için pratik öneriler sunan Gillette Venus™, acısız ve zahmetsiz pürüzsüzlüğün yanı sıra konfor da vadediyor.
 
Gilette Venus Breeze
Gilette Venus Breeze


Yapılan araştırmalara göre, pantolon da giyse, her 100 kadından 81’i pürüzsüz bir tıraş sonrası kendini çok daha konforlu hissediyor. Kadınlara her mevsim, her yerde pürüzsüzlük sunan Gillette Venus™, yeni yıla hem cildindeki hem de kafasındaki pürüzlerden kurtularak girmek isteyenler için altın önerilerde bulunuyor.

1. Ölü hücrelere veda edin: Duşta kaliteli bir tıraş bıçağı kullanmak kuru, ölü cilt tabakalarını uzaklaştırır, ardında ipek gibi yumuşak bir cilt bırakır. Yeni yılın kış aylarında da mükemmel pürüzsüzlük için cildinize maksimum özeni gösteren bir tıraş bıçağı kullanın. 

2. Cildinizi susuz bırakmayın: Su içmek de cildinizin kurumasını engeller. Günde yaklaşık 8 bardak su içerseniz, kış aktivitelerinizde kendinizi daha enerjik hissedersiniz.

3. Sıcak su yerine ılık su kullanın: Soğuk günlerde buharı bol bir duş keyifli olabilir ama sıcak suyla fazla temas cildinizi kurutur, kızarıklığa ve kaşıntıya yol açabilir; bunlar da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açar. Duşta ya da banyoda su sıcaklığını artırmak yerine ılık su tercih edin, ardından da biraz daha soğuk suyla cildinizi durulayın. 

4. Cildinizi şımartın: Soğuk havalarda cilt sertleşmeye müsaittir. Duşta ya da banyoda kullanabileceğiniz bir vücut peeling’i ile ölü deriyi ovarak atın. Özellikle de dirsek, diz gibi daha fazla bakım gerektiren noktaları tüm kış bebek cildi gibi yumuşak tutun. Nemlendirici açısından zengin bir vücut losyonu ile cildinizi şımartın. Losyonu, ılık bir duş ya da banyo sonrası cildiniz hâlâ nemliyken uygulayarak pürüzsüz bir tene sahip olun.

5. Cildiniz en güzel kıyafetiniz: Kışın da tüylerin sizi rahatsız ve konforsuz hissettirmesine izin vermeyin. Tıraş jeli veya sabuna ihtiyaç olmadan kullanılabilen Gillette Venus™ Comfortglide Breeze ile tek bir adımda hem tüylerinizden kurtulun hem de ölü derilerinizden arının.

Gillette Venus™Comfortglide Breeze | Fiyatı 44.90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER