18.12.2018

Yılbaşı gecesine özel cilt bakım tüyoları

Yılbaşı gecesi boyunca güzelliğinizin ön plana çıkması ve cildinizi korumak için cilt bakım rutininizi ihmal etmeyin. İşte adım adım cilt bakımı...

İZLE: MAKYAJ SONRASI BAKIM👇 
Üzüntüsüyle, sevinciyle ve sürprizleriyle bir yılı daha geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. Özenli sofralar, kalabalık davetler ya da çılgın sokak partileri... Yeni heyecan ve umutlarla dolu bir yılı karşılamak için kutlama hazırlıkları ise tüm hızıyla devam ediyor. Peki cildiniz yılbaşı gecesine hazır mı? Yeni yılda her zamankinden güzel ve bakımlı, daha da önemlisi sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak çok da zor değil.

Yılbaşı gecesine özel cilt bakım tüyoları

İsveçli güzellik teknolojisi markası Foreo yılbaşı gecesinde ışıl ışık görünen ve ertesi sabah zinde görünen bir cilde sahip olmak için ipuçlarından oluşan bir liste hazırladı. İşte yeni yılı göz kamaştıran bir ciltle karşılaşmak için kolaylıkla uygulayabileceğiniz bakım tüyoları!

Cildinizin doğal ışıltısını öne çıkarın

Yılbaşı gecesi için de hediye alışverişleri, sofra hazırlıkları ve daha birçok detayla uğraşırken iyi nemlendirilmiş cildinize uyguladığınız sade makyajınızla bile harika görünebilirsiniz. Bunun için cilt bakımını hiç olmadığı kadar kolaylaştıran özel cilt temizleme ürünlerinden destek alabilirsiniz. Günlük bakım kreminizin maksimum emilimine yardımcı olan yüz temizleme cihazları aynı zamanda bakteri birikimini engelleme özelliği ile plastik veya naylon malzemeli yüz temizleme cihazlarından 35 kat daha hijyenik bir bakım ritüeli sunuyor.

Yılbaşı makyajınıza başlamadan önce cildinize koruyucu baz kullanın

Yılbaşı gecesinde parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Haliyle uygulayacağınız makyajın da uzun ömürlü ve kalıcı olması gerekiyor. Gece boyu akmayan bir makyaj için cildinize teknikler uygulamadan önce mutlaka bir makyaj bazı uygulayın. Böylece hem cildinizi daha pürüzsüz görünür hem de gece boyu nem dengesini korur.

Uyumadan önce cildinizi derinlemesine temizleyin

Yılbaşı partisi harikaydı çok güldünüz, çok eğlendiniz ve çok yoruldunuz, makyajınızı çıkartacak haliniz bile yok belki... Üşenmeyin, makyajınızı temizleyin ki yılın ilk kahvaltısında parlayan cildinizle yerinizi alın. Yüz temizleme cihazınız ultra hijyenik silikon tasarımlı yüz temizleme cihazlarındansa, bu cihazların T-sonic titreşimleri sayesinde hem cilt temizleyicinizden maksimum fayda sağlarsınız hem de cildinizde biriken yağ, kir ve makyaj kalıntılarının %95 oranında temizlemiş olursunuz.

Cildinize nem kazandırmayı unutmayın!

Cilt temizliğinizi yaptıktan ve tonik ile son dokunuşu da tamamladıktan sonra cildinize nemlendirici ve bakım kremi sürmeden önce 15 dakika bekleyin ve cildinizin iyice havalanmasını sağlayın. Ardından önce yüz için kullandığınız su bazlı nemlendiriciyi, ortalama 5 dakika sonra da cilt bakım rutininizin son dokunuşu için göz bakım kreminizi sürün. Ayrıca cildinizin kurumasını önlemek için günde 7-8 bardak su ve doğal antioksidan içeren içecekleri tüketmeyi ihmal etmeyin.

İlgili haberlerimiz:

Yeni yıla pürüzsüz bir cilt ile başlangıç yapın!
Yeni yıla sayılı günler kala kendiniz veya sevdikleriniz için, hayatı kolaylaştıracak, cilde ışık katacak özel bir hediye arıyorsanız, cevabı Pudra.com'da!

​Cilt bakımında yeni trend: Yüz temizleme fırçaları
Cilt bakımında derinlemesine temizlik arayanların favorisi yüz temizleme fırçaları nasıl kullanılmalı, hangi ciltlere uygun tüm detaylar Pudra.com’da.

​30 yaş sonrası cilde ışıltı kazandırmanın 5 yolu
Cildinizin 20'li yaşlarınızdaki gibi pırıl pırıl ve genç görünmesini istiyorsanız, 30 yaşından sonra dikkat etmeniz gereken 5 temel bakım kuralı anlattık.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER