25.10.2017

Zuhal Olcay'ın güzellik sırrı

Doğallığı ile göz kamaştıran Zuhal Olcay, ameliyatsız güzelliğin sırrını Dermatoloji Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin ile açıklıyor.

Doğallığı ile göz kamaştıran Zuhal Olcay, ameliyatsız, yalnızca cilt bakımıyla güzel kalmanın mümkün olduğunu gözler önüne seriyor. Uzun yıllardır cildini emanet ettiği Dermatoloji Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin, "Zuhal Olcay ile uzun yıllardır cilt bakımında birlikte yol alıyoruz. Cilt bakımına çok önem veriyor ve randevularına çok sadık bir hasta. Düzenli aralıklarla buluşuyoruz. Güzel ve alımlı duruşu ile her yaşta akıllarda olan Olcay, ameliyatsız güzelliği tercih ederken, botoks ve dolgu uygulamalarını da pek sevmiyor. Doğallığı bozduğunu düşünüyor. Zuhal Olcay’a genellikle düzenli anti-aging cilt bakımları yapıyoruz." diyor.

Zuhal Olcay'ın güzellik sırrı

Mevsim değişikliğinde ve yoğun çalıştığı dönemlerde cildine peeling uygulayan Zuhal Olcay vitamin, somon, havyar ve son zamanlarda kollajen enjeksiyonlar ile cildini desteklediğini belirtiyor. Kış aylarında ise lazer ile cilt soyma işlemleri yaparak hem leke tedavisi hem de cilt yenileme işlemlerini de ihmal etmiyor.

Fakat daha öncesinde cildinize gereken önemi vermediğiniz için yaşınız ilerledikçe oluşan mimik kırışıklıklarının hafif botoks dokunuşlarıyla yumuşatılmasını istiyorsanız doğallığınızı bozmadan yaptırmanız çok önemli. Özellikle gergin alın ve şaşkın bakışlardan kaçınmalısınız.
 
Sadece boşalan, azalan yerlerin doldurulmasına değinen Dermatoloji Uzmanı Dr. Fügen Erdoğan Çekin, “Aksi halde abartılı dudaklar, geniş yüzler, belirgin şakaklar gibi doğallıktan uzak yüzler oluşuyor. Özellikle cildin yıpranmasını yaşlanmasını engelleyen ve tedavi eden mezoterapi uygulamaları, etkili ve gerekli tıbbi uygulamalardır” şeklinde belirtiyor.

Siz de, cildinize gereken önlemi alın, sonrasında doğallığınız bozulmadan, hiçbir cerrahi müdahaleye gerek kalmasın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER