› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.11.2009

5 dakikada istediğiniz buruna kavuşun!

Ameliyattan korkuyorsanız size bir haberimiz var: Dolgu maddeleriyle burnunuzu düzelttirebilirsiniz!



Yüzün en dikkat çekici unsuru olması sebebiyle kadınların da, erkeklerin de dünyada en çok başvurduğu estetik operasyon burun operasyonu. Bazı kişiler güzellik için hiç çekinmeden defalarca bıçak altına yatarken, bazıları ise hokka gibi bir buruna sahip olmak istedikleri halde ameliyat korkusu ve ameliyat sonrası süreç sebebiyle estetiği sürekli erteler.

Estetik ameliyattan korkanlara ve operasyon sonrası hayal kırıklığı yaşama endişesi taşıyanlara güzel bir haberimiz var:

Yalnızca 5 dakikada, istediğiniz buruna kavuşabilirsiniz. Nasıl mı? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, sizin için bu konuda merak ettiklerinizi açıkladı.

Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, “Eğer burun estetiği düşünüyorsanız, ama ameliyattan ve sonrasındaki iyileşme süreci size uzun geliyorsa, plastik cerrahi doktorunuza, burnunuzun dolgu maddesiyle düzeltilip düzeltilemeyeceğini sorun ” diyor.



Dolgudan memnun kalırsanız operasyon yaptırabilirsiniz
Prof. Kışlaoğlu, 8 ay veya 2 senelik sürenin, kullanılan dolgu maddelerinin dayanıklılık süreleri olduğunu belirterek, bu süre sonunda dolgu maddesinin vücut tarafından emilip burnun yavaş yavaş eski şekline döneceğini ifade ediyor. Bu süre sonunda eğer burnunuzdan memnun kaldıysanız plastik cerrahınız ameliyat ile aynı burnu yapabileceğini vurguluyor.

Ama bu seferki burnunuzun ömür boyu olduğunu söyleyen Kışlaoğlu, dolguyla burun estetiğinin yalnızca 5-10 dakika içinde yapılabilecek bir yöntem olduğuna dikkat çekiyor.



Yöntem şöyle:
Önce hastanın burnu doktor tarafından muayene ediliyor. Resimleri çekiliyor, bilgisayarda gerekli düzeltmeler yapılıyor. Burun üzerine yüzeysel anestetik bir pomat sürülerek ağrı duygusu gideriliyor. Daha sonra burun kemiği üzerine dolgu maddesi enjekte ediliyor ve masaj ile buruna istenilen şekil veriliyor.

Herhangi bir alçı ya da sargı yapılmıyor, 5 dakika buz uygulaması yapılıyor ve kişi evine gönderiliyor. İsterse aynı akşam yemeğe bile gidebilirsiniz. Her türlü sosyal aktiviteye katılabilirsiniz.




Dolgu yöntemi sonrası aspirine dikkat!
Kişinin sadece aspirin kullanmaması gerekir (morluk oluşmaması için), yalnız bu yöntem her kişiye uygulanamaz. Kime uygulanabileceği ancak doktor muayenesi sırasında anlaşılabilir.

Bu yöntemin botoks ile birlikte kullanılabileceğine de dikkat çeken Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi son iki senedir burun köküne botoks enjeksiyonu ile burun ucunu kaldırmak mümkün oluyor. Botoks tek başına kullanılabileceği gibi dolgu ile birlikte kullanıldığında daha iyi sonuçlar alınabiliyor. Botoksun etkisi 4-6 ay. Bu süre sonunda burun tekrar orijinal haline dönüyor. Uygulama 5 dakika içinde yapılıyor.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER