› 
 › 
Pudra.com 01.11.2011

Bayram tatilinde estetik

Kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız, küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaşamak için kurban bayramını değerlendirebilirsiniz.








































Estetik operasyonlar için mevsimlerin önemli olduğunun altını çizen Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel, sonbahar için uygun olan meme büyütme (silikon) ve küçültme, burun, göz kapağı, kepçe kulak ve saç ekimi işlemlerinin tercih edilebilecek işlemler olduğunu belirtiyor.

Op. Dr. Alper Tuncel, yaz aylarında karın ve meme ameliyatları yapıldığı takdirde pansuman ve korse kullanımı olduğu için çok zor geçebileceğini veya burun ameliyatından sonra burnunuzun üzerinde iki kat flaster ve alçı atel bulunması nedeniyle yaz mevsimde operasyon sonrası sürecin daha sıkıntılı olabileceğine dikkat çekiyor.

Kış mevsiminde ise, yaz aylarında gizlenmesi zor olan, güneş ışınlarının iyileşmeyi etkilediği durumlarda ve pansuman nedeniyle katlanılması güç operasyonların tercih edilmesi gerektiğini sözlerine ekliyor.

Bayram tatilleri için alternatif
Sonbahar ve kış mevsimine denk gelen uzun bayramların estetik açısından oldukça uygun ve yeterli zaman oluşturduğuna dikkat çeken Op. Dr. Alper Tuncel, katlanılması güç operasyonların sayısının ciddi bir şekilde artış gösterdiğini belirtiyor.

El estetiği
Özellikle güneş ışınlarından oluşan el lekelerinin, peeling ve lazer ile tedavisinin mümkün olduğu için yaz aylarında uygulamadıklarına değinen Tuncel, damarların tedavisi ile dolguların her mevsim yapılabildiğine değiniyor.

Op. Dr. Alper Tuncel, mevsimine göre yapılması istenilen operasyonlar için hastaların doktor ile birlikte iyi bir planlama ile önceden yapılması gerektiğinin önemini vurguluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER