› 
 › 
pudra.com 28.05.2010

Düğün öncesi Hypoxi ile forma girin

Düğün telaşının arasında kendinize kısa zamanlar ayırıp sağlıklı bir şekilde Hypoxi ile zayıflayıp forma girmeye ne dersiniz?

Düğün öncesi hazırlıkta gelin adaylarının istenmeyen kilolarından ve selülit sorunundan kurtulması için başvurabileceği bölgesel yağ yakma sistemi Hypoxi, basınç terapisi yöntemi ile kan dolaşımını hızlandırarak daha az zamanda, daha az efor sarf ederek hedeflenen problemli bölgeleri şekillendiriyor ve yağ yakımına yardımcı oluyor.

Düğün öncesi Hypoxi ile forma girin

Kısa sürede etkisini gösteren Hypoxi, spor merkezlerinde saatlerce zaman harcamadan gelin adaylarının düğüne bir ay gibi az bir zaman kalmış olsa bile istedikleri görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Hypoxi ile normal egzersize göre çok daha fazla incelebilirsiniz
Çağın mucizesi olarak tarif edilen Hypoxi, bir ay gibi kısa bir sürede haftada üç gün olmak üzere toplam 12 seansta kadınların korkulu rüyası olan bel, karın, kalça ve basen bölgesi gibi yağlanan problemli alanlarda incelme sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Vakum ve basınç terapisine sahip dünyadaki tek sistem olan Hypoxi’de,

Hypoxi Trainer L250; yatarak konforlu bir şekilde özellikle bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağların yakılmasına yardımcı oluyor.

Trainer S 120; oturur pozisyonda bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağların parçalanmasını destekliyor.

Hypoxi Vacunaut; özel kıyafeti yardımıyla, karın ve bel bölgesinde birikmiş yağlardan kurtulmaya yardımcı oluyor.

Hypoxi Dermology;
basınç ve vakum ile pürüzsüz, sıkı, düzgün ve selülitsiz bir cilt yaratmayı destekliyor.

Hypoxi merkezleri
İstanbul' da Kozyatağı - Mecidiyeköy - Suadiye - Etiler – Bakırköy Hypoxi Studio'da, Antalya'da Lara Hypoxi Studio’da, Ankara’da Çankaya ve Çukurambar Hypoxi Studio'da bir ayda bir bedene kadar incelme, Sapanca Richmond Nua Hotel’de “Maraton Programı” ile 4 günde 1 bedene kadar incelme imkânı sunan Hypoxi merkezleri ile artık hayalinizdeki her gelinlik üzerinizde son derece şık duracaktır.



www.hypoxi.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER