› 
 › 
Pudra.com 28.01.2011

En popüler kış bakımları

Kış ayları cilt bakımı yaptırmak için ideal bir dönem. Cildi tazeleyip yenilemek, gençleşmek, güzel görünmek ve akne, leke, iz, kırışıklık gibi sorunlardan kurtulmak için güneşin etkisinin az olduğu kış mevsimi tercih ediliyor.

En popüler kış bakımları kadin 1
1/5
Özellikle problemli bir cilt söz konusu ise gerekli tedavi ve bakımın uygulanması için güneşin etkisinin az olduğu kış mevsimi tercih ediliyor. Bu tür uygulamaların sonrasında cildi çok iyi korumak gerektiğinden etkili sonuçlar alabilmek adına uzmanlar, sonbahardan ilkbahara uzanan zaman dilimini kullanmayı tavsiye ediyorlar.

Cildi tazeleyip yenilemek, gençleşmek, güzel görünmek ve tabi ki bizi rahatsız eden akne, leke, iz, kırışıklık gibi sorunlardan kurtulmanın çeşitli yöntemleri bulunuyor. Cilt hücrelerinin gençleşmesini sağlayan “Kimyasal Peeling” ve cilt problemlerinin giderilmesinde etkili bir yöntem olan “Jet Peel” uygulamalarının tam zamanı. İnce çizgiler ve kırışıklıklarda pratik ve hızlı sonuç alınan “Micro Needle Roller” tekniği de cilt yenilemede başvurulan başarılı bir yöntem.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Atilla Alp, kışın uygulanabilecek bakımları detaylı olarak anlattı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2