› 
 › 
Pudra.com 23.07.2012

Göz kapağı estetiğinde yeni gelişmeler

Sadece göz kapağına yapılan müdahalelerin yüzü yeterince gençleştiremediği gerçeği göz estetiği ameliyatlarının içeriğini değiştiriyor.

İZLE: GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ SONRASI👇 
Bundan birkaç yıl öncesine kadar “Göz Kapağı Estetiği” olarak adlandırılan göz estetiği ameliyatları yeni bir boyuta taşınıyor. Araştırmalarda ortaya çıkan, sadece göz kapağına yapılan müdahalelerin yüzü yeterince gençleştiremediği ve sorunların çözümünde yetersiz kaldığı gerçeği, operasyonların içeriğini değiştiriyor.

Göz kapağı estetiğinde yeni gelişmeler

Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel, tarafından geliştirilen yeni bir kavram olan “Çok Katmanlı Göz Estetiği”, gözü yüzün tamamıyla birlikte düşünerek daha genç görünümlü ve mükemmel bir sonuç elde edilmesine imkân tanıyor. Yeni nesil göz estetiği ameliyatlarında artık üst kapaklarla birlikte mutlaka alın ve kaşları, alt kapaklarla birlikte yanak bölgesini dikkate aldıklarının anlatan Dr. Yücel, bu işlemlerin yapılmasında cerrahinin yanı sıra mutlaka botoksu ve doku enjeksiyonlarını kullandıklarını da sözlerine ekliyor.

Kapak ameliyatları sırasında eskisi gibi yağ dokusunun fazla çıkarılmasına sıcak bakılmadığını belirten Yücel, “Göz çevresindeki yağ kaybı gözleri çökük ve kişiyi olduğundan daha yaşlı ve yorgun gösteriyor. Artık üst kapaklarda daha dolgun bir görünüm elde etmek için cilt dışında bir doku çıkarmamaya özen gösteriyoruz. Hatta yağ vererek kapağı dolgunlaştırıyoruz. Kaşları yükseltmek için ise en basit operasyondan karmaşığa doğru sayarsak Botox, askılar, açık cerrahi teknikler ve endoskopik cerrahi teknikler kullanıyoruz” diyor.

Doğal ve kalıcı sonuçlar
Gözü tek başına değil yüzün tamamıyla düşünmek gerektiğine değinen Dr. Yücel; “Alt göz kapaklarını mutlaka yanaklar ve orta yüzle birlikte değerlendirmek lazım. Bu bölgeye orta yaşı geçmiş her hastada yağ enjeksiyonu yapıyoruz. Göz kapaklarındaki fazla yağlar alınıp eksik bölgeler veriliyor, bazı bölgelerde kemik zarının altından, bazı alanlarda ise üstünden çalışılıyor. Bütün göz çevresi yağ dokusu ile destekleniyor. Orta yüz bölgesi askılanıp göz çevresi kasları ile birlikte yukarıya asılıyor. Çok katmanlı yaklaşım denilmesinin sebebi göz çevresindeki her dokuya müdahale edilmesi. Böylelikle çok daha doğal ve kalıcı sonuçlar elde ediliyoruz” diyor.

Yaşlanan yüzde göz çevresi dışında diğer bölgelerin de değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Dr. Yücel, “Yüzü bir bütün olarak değerlendirip bozulma gösteren bölgelere erken müdahale etmek lazım. Amaç hastaların yaşlanma sürecini olabildiğince güzel görünerek geçirmelerini sağlamak” diyor.

İlgili haberlerimiz:

Göz kapağı estetiği
Sarkık göz kapaklarının yol açtığı yorgun ve cansız bakışlara göz kapağı estetiğiyle veda edin!

Göz çevresine estetik yapılır mı?
Göz estetiğiyle, göz çevresindeki kırışıklıklardan, göz kapağında düşüklüğünden ve gözaltı torbalarından kurtulabileceğinizi biliyor musunuz?

Göz çevresine doğal bakımlar!
Göz altındaki torbalara, şişliklere, morluklara ve göz çevresindeki kırışıklıklara uygun maske ve bakım önerileri...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER