› 
 › 
Pudra.com 07.08.2012

Güzel dişlere sahip olmanın sırrı

Lingual tedavide teller ve braketler dişin ön kısmına değil arka kısmına uygulanıyor. Dolayısıyla başkaları tarafından fark edilmiyor. Bu teknik sayesinde estetik kaygılar olmaksızın dış görünüşten ödün vermeden dişler tedavi ettirilebiliyor.

Çarpık dişlerin düzelmesinin tek yolu yakın zamana kadar ağızda istenmeyen bir görünüme neden olan ve uzun süre diş üzerinde kalan tellerdi. Özellikle iş dünyasında sürekli toplantılarda ya da göz önünde olan kişiler bu nedenden dolayı tedaviye yanaşmıyor ya da erteliyordu. Lingual tedavide teller ve braketler dişin ön kısmına değil arka kısmına uygulanıyor.

Güzel dişlere sahip olmanın sırrı

Başkaları tarafından fark edilmesi imkansız olan bu teknik sayesinde estetik kaygılar olmaksızın dış görünüşten ödün vermeden dişlerdeki düzelmeyi daha tedavi başından itibaren adım adım izlenebiliyor. Özellikle iş dünyasında sürekli toplantılarda ya da göz önünde olan kişiler bir yandan düzgün dişlere sahip olurken diğer taraftan da tedavi sırasında özgürce gülümseyebiliyor, toplantılarını yapabiliyor ve hayatlarına kesintisiz olarak devam edebiliyor.

Dünya ve Avrupa Lingual Ortodonti Dernekleri’nin aktif üyesi Dr. Cem Caniklioğlu, güzel dişler için Lingual tedaviyi öneriyor.

Lingual tedavi ne demek?
Kelime anlamı olarak "Lingual" dişlerin dil tarafı anlamına gelmektedir. Lingual ortodonti de dişlere kuvvet uygulayan tellerin bağlandığı braketlerin dişlerin dudak tarafındaki ön yüzeyleri yerine, dil tarafındaki arka yüzeylerine yerleştirildiği tekniktir. Bu yaklaşım özellikle ortodontik tedavi görürken braketlerin görünmesini istemeyen estetik kaygılara sahip kişiler için idealdir.

Hayatımızı sürdürmek için vücudumuzda kullandığımız en önemli organlardan biri ağızdır. Ağzımızın konforu bozulduğu zaman sosyalleşmemiz, beslenmemiz, kendimizi ifade etmemiz zorlaşır. Bu nedenle çarpık diş tedavisinde kişiye özel ürettiğimiz telleri dişlerin görünmeyen yüzünden yani arkasından uygulayarak kişiye tedaviye uyum kolaylığı sağlıyoruz. Böylece uyumlu bir tedaviyle hem daha çabuk sonuca ulaşıyor hem de hastaya konforlu bir tedavi süreci yaşatıyoruz. Ağız ölçülerine göre Lingual tedavi laboratuvarında hazırladığımız kişiye özel diş telleri hastalarımızdaki rahatsızlık hissini minimuma indiriyor.

Dişlerin estetik görünümünü Lingual tedavi ile sağlayın
Kadınların güzel görünmesi için makyaj, giyim, diyet, estetik, saç ve cilt bakımı gibi detaylar kuşkusuz önde geliyor. Bunların yanı sıra yapılan araştırmalara göre bir de insanlarda ilk intibayı uyandıran ve fark yaratan bir faktör var ki, o da özenli ve güzel görünen bir ağız. Kadınlar bembeyaz, inci gibi dişleri ve kocaman gülümseyen erkeklerden hoşlanıyor, erkekler ise diş telleriyle gülümseyen kadınlardan ilk görüşte etkilenemiyor.

Çarpık dişlerin düzelmesinin tek yolu da yakın zamana kadar ağızda istenmeyen bir görünüme neden olan ve uzun süre diş üzerinde kalan tellerdi. Özellikle iş dünyasında sürekli toplantılarda ya da göz önünde olan kişiler bu nedenden dolayı tedaviye yanaşmıyor ya da erteliyordu. Bu teller zaman zaman partnerlerin öpüşmesine bile engel oluyordu. Lingual tedavide teller ve braketler dişin ön kısmına değil arka kısmına uygulanıyor. Böylece estetik açıdan hiçbir sorun yaşanmıyor ve teller ağızda kimsenin bilmediği bir sır olarak kalıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER