› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.12.2013

Işıkla 10 yıl gençleştiren teknoloji artık Türkiye'de

Cildi 10 yaş gençleştiren, özellikle boyun ve karın bölgesindeki cilt sarkmalarında etkili olan BBL ışık teknolojisi artık Türkiye'de de uygulanmaya başladı.

Yapılan çalışmalarda, etkili bir şekilde cildi yenilediği ve yaşlanmayı yavaşlattığı görülen, özellikle ameliyatlar ve diğer yöntemler ile düzeltilmesi zor olan boyun ve karın bölgesindeki cilt sarkmalarında etkin bir yöntem olan BBL Forever Young teknolojisi Türkiye’de de uygulanmaya başladı.

Işıkla 10 yıl gençleştiren teknoloji artık Türkiye'de

Amerikan Sciton firmasının geliştirdiği BBL ışık teknolojisi, ışığın yararlı kısımlarını alıp zararlı kısımlarını filtreleyerek güçlendiren ve bu sayede insan cildinin genetik materyalini de gençleştirebilen bir tedavi yöntemi.

Renee Clinic'te gerçekleşen basın toplantısı ile Türkiye kamuoyuna tanıtılan yeni teknolojiyi, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Reha Yavuzer, uygulamalı olarak anlattı.

Yapılan araştırmaya göre BBL tedavisi, yılda iki defa uygulandığında, kişiler süreç boyunca 10 yıl yaşlanmalarına rağmen, ciltlerinin 10 yıl öncekinden bile daha genç göründüğü gözlemlendi. Bu da cildin 10 yıl gençleştiği ve süreç boyunca da öyle kaldığı anlamına geliyor.

25 yaş DNA'sına kavuşturan teknoloji

Stanford Üniversitesi'nde yapılan araştırmanın sonucunda BBL teknolojisinin, cildin genetik materyalini gençleştirdiği kanıtlandı. Çeşitli yaşlardaki kişiler üzerinde yapılan deneylerde elde edilen cilt DNA'sının, uygulama yapıldıktan sonra 25 yaşındaki bir bireyin DNA'sına benzemeye başladığı tespit edildi.

Bir seans 30 dakika

Son derece konforlu ve acısız yapılan bir uygulama olan BBL'de uygulama süresi, yapılacak bölgeye göre 30 dakika ile 1 saat arasında değişiyor. BBL öncelikle cildin genel problemlerinin tedavisini sağlıyor. Leke, akne, kılcal damar problemleri, cilt renk tonu kaybı, hamilelik sonrası karın sarkmaları, boyun ve vücudun çeşitli yerlerindeki sarkmalar kısa sürede giderilebiliyor.

Kısa sürede cilt sıkılaşması sağlıyor

BBL tedavisin en önemli aşamalarından biri ise "Skintyte 2" olarak adlandırılan, cilt sıkılaşmasını kısa sürede sağlayan ve en çok talep gören fonksiyonu. İnfrared dalga boyundaki bu uygulama, cilt altına inen fotonların yardımıyla kolajen sentezini tetikliyor ve yeni elastin liflerinin oluşumunu sağlıyor. Uygulama ile cilt, eski elastik yapısına bürünüyor. Özellikle ameliyatlar ve diğer yöntemler ile düzeltilmesi zor olan boyun ve karın bölgesinde cilt sarkmalarında son derece etkin yöntem, özellik cildini fromda kalmasını isteyen kişilerce veya gelecekte bu tip durumlar ile karşılaşmak istemeyenler tarafından kullanılıyor.

Botoks ihtiyacı azalıyor

BBL tedavisinin herhangi bir yaş sınırlaması yok, cildinin sıkılaşmasını isteyen herkes uygulayabiliyor.

Bu yöntemi kullanan ve aynı zamanda botoks uygulaması yapılan kişilerde, botoks yaptırma ihtiyacının daha seyrek hale geldiği, botoks seans aralıklarının oldukça uzadığı da tespit edildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER