› 
 › 
Pudra.com 29.03.2012

Radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma

ABD ve Avrupa’da ünlülerin tercih ettiği bir uygulama olan bu tedavi ile cildinizdeki ince kırışıklar %50’ye varan oranda azalıyor.

En yeni teknolojiler arasında öne çıkan ağrısız ve acısız yeni bir cilt germe yöntemi olan radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisi, Dünyagöz ekibinin uzman doktorlarının yönetiminde uygulanmaya başlandı. ABD ve Avrupa’da ünlülerin tercih ettiği bir uygulama olan bu tedavi sayesinde cildinizdeki ince kırışıklar %50’ye varan oranda azalırken, cilde zarar vermeden yenilenme ve doğal bir tazelik oluşuyor. Anestezi kullanılmayan bu teknikte hasta ağrı hissetmiyor, sadece sıcaklık artışı hissediyor.

Radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma

Radyo frekans dalgaları ile daha sıkı bir cilt
Geliştirilmiş radyo frekans dalgalarının yardımı ile cildi sıkılaştırmak için kullanılan bir yöntem olan radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisi, cerrahi olmayan bir tedavi yöntemi olarak biliniyor. Yaşlanmanın neden olduğu hafif ve orta şiddetteki kırışıklıkları ameliyatsız tedavi etmek için 2009 yılında FDA tarafından onay verilen radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisi, göz çevresi estetiği alanında kazayağı, göz kapağı kırışıklıkları giderilmesi tedavilerinde kullanılıyor.

Kolajen üreten radyo frekans tedavisi nasıl uygulanıyor?
Radyo frekans dalgalarının gücü kullanılarak gerçekleştirilen bir işlem olan radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisi uygulama yapılan bölgenin ısısı, hasta için belirlenen seviyeye kadar çıkartılıyor, böylece gerekli kollajen üretimini tetikleyerek hastanın daha sıkı ve düzgün bir cilde sahip olması sağlanıyor.

Anestezi kullanılmayan yaşsız yöntem
Sarkmış deriler, ince çizgiler ya da kırışıklıklardan rahatsız olan orta yaşlı kadın ve erkeklerin yaptırabileceği, belirli bir yaş aralığı olmayan bu yöntem, aynı zamanda hassas ve açık renkli cilde sahip kişilerde de kolaylıkla uygulanabiliyor. Anestezi kullanılmayan radyo frekansı ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisinin diğer bir kolaylığı ise, sosyal yaşama hemen dönülebiliyor olması. Hiçbir yan etkisi olmayan uygulama sonucunda bazı hastalarda sadece birkaç saat süren hafif şişlik, pembelik ve kızarıklık yaşanabiliyor.

Radyo frekans ile göz çevresi sıkılaştırma tedavisi hakkında bilmeniz gerekenler:
* Her seans 4-6 hafta arayla yapılır.
* Genellikle 2-3 seans uygulanır.

* 4-8 hafta sonunda sonuca ulaşılır;
* Yaşlanmayı önlemek için her 1-2 yılda bir tedavi gereklidir.

* Tam sonucu görmek için yaklaşık 6 ay gerekir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER