› 
 › 
pudra.com 26.05.2010

Soğuk Lipoliz yöntemi ile incelin

Amerika ve Fransa’dan sonra Türkiye’ye de gelen ‘soğuk lipoliz’ yöntemiyle pratik bir şekilde özel bir teknikle ağrısız, acısız 2-4 santimetre incelmek mümkün!

Harvard Medikal School dermatologları tarafından geliştirilen bir yöntemle artık vücut biçimlendirmede kısa sürede etkili sonuç alınabiliyor. Soğuk lipoliz yöntemi, bölgesel incelmede devrim yaratıyor.

Soğuk Lipoliz yöntemi ile incelin

Vücut şekillendirme ve bölgesel incelme konusunda hem kadın hem de erkeklerde uygulanan yöntemle 2-4 santimetre arasında incelme sağlamak mümkün. Sistemi Türkiye’de uygulamaya başlayan Dermatolog Doktor Erçin Özüntürk, 1 saat gibi bir sürede sonuç aldıklarını belirtiyor.

Doktor Özüntürk; "Soğuk Lipoliz yöntemi, bugüne kadarki yöntemlerden daha gelişmiş ve farklı. Bölgesel incelme ve şekillendirme konusunda inanılmaz derecede iyi sonuç veriyor. Yöntem çok kolay; kişi ağrı, acı hissetmiyor ve çok geniş bir uygulama alanı mevcut. Karın, basen ve bacak iç yüzlerinde başarı ile uygulanabiliyor” diyor.

Hamile kadınlar ve soğuğa alerjisi olanlar dışında herkese uygulanabilir bir yöntem olan soğuk lipolizde diğer yöntemlerden farklı olarak ilk seansta sonuç alma oranı da oldukça yüksek

Soğuk Lipoliz sistemi nasıl incelme sağlıyor?
Deri altındaki yağ tabakası deriye zarar vermeden kusursuz bir kontrol ile soğutuluyor. Önceden belirlenmiş bir zaman dilimi çerçevesinde uygulanan soğutma yağ hücrelerinin apoptozis sürecine girmelerine neden olur. Apoptozis; yağ hücre fonksiyonları küçülmesi geri dönüşümsüz kaybı anlamına geliyor. Ölü yağ hücreleri vücudun doğal enflamatuvar sistemi ile vücuttan atılarak, zaman içersinde yağ tabakasında önemli bir miktarda incelme meydana gelmesini sağlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER