› 
 › 
Pudra.com 06.12.2011

Taze görünümlü cilt için: Karbon peeling

Cildinizde ince çizgilerin artığını, eskisi gibi sıkı ve pürüzsüz olmadığını, gözeneklerinizin genişlediğini düşünüyorsanız karbon peeling tam size göre.

İZLE: CİLT SORUNLARINA KARŞI PEELİNG👇 
Yıllardır konuşula geldiği üzere metropol yaşamı yaşlanmayı da hızlandırıyor. Hava kirliliği, sağlıksız beslenme, stres, kapalı alanda çalışmak, sigara kullanımı gibi olumsuz faktörlerden cildimiz fazlasıyla zarar görüyor. Bunlara bir de genetik faktörleri eklediğimizde, cildimiz yaşımızın çok önüne geçiyor. Peki, yok mu bunu önlemenin bir yolu? Elbette var. Günümüz teknolojisi başta kadınların olmak üzere herkesin sorunlarına gelişmiş çözümler sunuyor.

Taze görünümlü cilt için: Karbon Peeling

Cildimiz 30'lu yaşlara kadar kendini hızlı bir şekilde işlemekte, dışardan destek almadan kendi kendini onarabilmektedir. Bu onarım süreci yavaşladığı zaman, cildi dıştan yapılacak uygulamalarla uyararak cildin savunma mekanizmasını yeniden yapılandırmak gerekiyor. Ve bu desteği almak için de durumun vehameti iyice gözler önüne serilmeden karar vermek önem taşıyor.

Günümüzde cilt yaşlanmasını durdurmak, yenilenmesini sağlamak için çeşitli lazer sistemleri kullanılıyor. Geçmiş yıllarda kullanılan birçok lazer sistemi, ağır nekahat dönemleri nedeniyle kişiyi sosyal hayattan uzaklaştırmaktaydı. Oysa günümüz teknolojileriyle sosyal hayatı sekteye uğratmayan, öğle aralarında gerçekleştirilip kısa bir süre sonra işe dönmeye izin veren uygulamalar, lazer yöntemleri geliştirildi.

Cildinizdeki ışığın sönmeye başladığını, ince çizgilerin oluştuğunu, cildinizin eskisi kadar sıkı ve pürüzsüz olmadığını, gözeneklerinizin genişlediğini, kılcal damarlarınızın çok yüzeyde olduğunu düşünüyorsanız karbon peeling uygulaması tam size göre...

Uzman estetisyen Pervin Dinçer, karbon peeling ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Karbon peeling nedir?

Lazerle karbon peeling, diğer adıyla lazer toning uygulaması, spektra özellikli lazerlerle karbon losyonunun birlikte kullanımıyla yapılan bir cilt yenileme tedavisi.

Gelelim uygulanmasına; uygulama öncesi temiz cilde karbon losyon sürülür, 5-10 dakika beklenir. Ardından spektra lazer atışlarıyla ısınan karbon partikülleri cilt gözeneklerine gönderilir. Bu etkiye, 'birinci dereceden biyokimyasal termal etki' denilmektedir. Böylece cilt hücrelerinin yenilenmesi uyarılır. Böylelikle cilde gençliğini veren kolajen üretimi tetiklenir. Artan kolajen üretimiyle cilt canlanır.

Karbon peeling, cilt yenileme, anti aging, akne tedavisinde ve geniş gözeneklerin tedavisi, pürüzlerin giderilebilmesi, cildin aydınlık ve parlak olması için uygulanabilmektedir. Bu uygulama sadece bir tedavi süreci olarak değil, hem ruhen hem de görünüm itibariyle kişiyi olumlu etkileyecek kişisel bir bakım süreci olarak da düşünülmelidir. Örneğin, uygulanmasının ve nekahat döneminin rahatlığı nedeniyle cildinde önemli bir sorun olmayan ama özel bir gün öncesi cildinin parlak ve canlı olmasını arzulayan kişiler de ciltlerine karbon peeling uygulaması yaptırabilmektedirler. Uygulama tek seans yapılabildiği gibi tedavi amaçlı olarak 10 gün aralıklarla mevcut probleme göre 4-6 seans önerilmektedir.

İlgili haberlerimiz:

Karbon peeling hakkında bilinmesi gerekenler
Cilt lekelerini ortadan kaldıran ve gözenekleri sıkılaştıran karbon peeling hakkında bilinmesi gerekenleri Dr. Özgün Evren Ersoy'dan öğrendik.

Kimyasal peeling hangi cilt sorunlarını düzeltir?
Kimyasal peeling, lekeleri tedavi eder, cildi gençleştirir. Amerikan Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nden Dr. Ayfer Aydın kimyasal peeling hakkında her şeyi anlattı...

4 mevsim cilt detoksu için zencefil mucizesi
Cilt detoksu ve cilt lekelerinin tedavisi için bu sezonun en çok dikkat çeken ürünlerinden biri zencefil. İşte zencefilin cilt tedavi ürünlerindeki yeri!

www.pervindincer.com
info@pervindincer.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER