› 
 › 
Pudra.com 13.01.2012

Ütüleme epilasyonu duydunuz mu?

Gün geçmiyor ki, epilasyon konusunda yeni gelişmeler olmasın. Ütüleme epilasyon da bu yeniliklerden biri. Op. Dr. Bülent Cihantimur, ütüleme epilasyonu anlattı.

Estetik ve plastik cerrahide önemli başarılara imza atan Estetik İnternational, etkinliği ve güvenirliliği kanıtlanmış estetik teknolojilerine yaptığı yatırımlarla da ilklere imza atıyor. Son yılların devrim niteliğindeki teknolojisi Soprano Ütüleme Epilasyon grubun yönetim kurulu başkanı ve plastik cerrahı olan Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından tanıtıldı. Dr. Cihantimur Soprano Ütüleme Epilasyon sistemi için, "Diğer Lazer epilasyon cihazlarına oranla sıfır acılı olan bu sistem ile epilasyon bir konfor" diyor.

Ütüleme epilasyonu duydunuz mu?

"Lazer epilasyon bugüne kadar acılı ve ağrılıydı. Ancak artık mükemmel ÜTÜLEME teknolojisi sayesinde sadece uygulama yapılan bölgeye masaj yaptırıyor hissiyle, kıllardan kurtulmak mümkün. Öte yandan genital bölge lazer epilasyon bilindiği üzere en hassas bölge ve bu teknoloji ile artık tamamen acısız ve konforla epilasyon yaptırılabiliyor."

Op.Dr.Bülent Cihantimur Ütüleme Epilasyon ile ilgili soruları yanıtladı.

Soprano ütüleme epilasyon yöntemi ağrısız, acısız bir yöntem mi?
Evet, gerçekten de ütüleme lazer epilasyonda ağrı ve acı duyulmuyor. Tıpkı cildinize sıcak taş masajı yapar gibi, konforlu, oldukça hızlı ve kısa süreli seanslar ile gerçekleştiriliyor.

Hangi lazer epilasyon cihazları ütüleme teknolojisine sahip, ütüleme epilasyon yöntemi hangi cihazlar ile yapılabiliyor?
Ütüleme epilasyon Alma Lasers adlı firmanın geliştirdiği devrim niteliğinde bir teknoloji olduğundan ve patenti de bu firmada bulunduğundan ütüleme yöntemi de sadece Alma laser marka cihazlar ile gerçekleştirilebiliyor. Ancak ütüleme teknolojisi bu kadar yayılınca piyasada türevlerinin çoğalması sağlıksız cihazları da beraberinde getiriyor. Lütfen bu gibi cihazlardan uzak durunuz ve cihaz markanızın Alma laser olduğundan emin olunuz. Ütüleme cihaz modelleri ise şu şekilde, Soprano Accord, Soprano XL diode lazer, Harmony XL lazer ve Spa SHR olarak adlandırılıyor.

Ütüleme epilasyon yaptıranların yorumları nasıl?
Yaptığımız araştırmalara ve uygulama yaptıran hastalarımızla yapılan değerlendirmelere göre daha önce başka yöntemler ile lazer epilasyon yaptıranların, acı ve kızarıklıklardan şikayetçi olduklarını, ancak daha sonra Soprano ütüleme epilasyonu keşfederek tüm bunlardan kurtulduklarını, oldukça rahat bir işlem olduğunu ve sonuçlarına kendilerinin bile inanamadıklarını belirttiklerine şahit olduk.

Soprano Ütüleme Epilasyon grubun yönetim kurulu başkanı ve plastik cerrahı olan Op. Dr. Bülent Cihantimur, ütüleme epilasyonu bu şekilde anlatıyor. Yöntem hakkında detaylı bilgi için: www.utulemeepilasyon.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER