› 
 › 
Pudra.com 12.12.2011

Yılbaşı gecesinin Sinderalla'sı siz olun!

Yeni bir yıla sayılı günler kalan Yılbaşı gecesi herkesin hayran bakışları altında masal kahramanı Külkedisi misali, Sinderella’ya dönüşerek göz kamaştırıcı bir güzelliğe kavuşmak aslında çok da zor değil.



Yılbaşında çoğu insan daha güzel, fit ve ilgi çekici görünmek istiyor. Yılın 364 gününden farklı olarak yılbaşı gecesi insanlar yeni umutlar içine giriyor ve bu özel günün büyüsüyle kendilerinde farklılıklar yapmak istiyor. Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel,yılbaşı öncesi yapılabilecek cerrahi işlemleri ve tavsiyelerini paylaşıyor.

Yılbaşı insanlar için hep özel bir anlam ifade etmiştir. Günler öncesinden hazırlıklar ve planlar yapılır. Ancak son güne bırakılmayacak, en az bir hafta 10 gün öncesinden yapılması gereken bir takım hazırlıklar da vardır. Cerrahi işlemler gibi…





Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel; günümüzde estetik uygulamaların daha ulaşılabilir ve uygun maliyetlerde olmasının yılbaşı öncesi estetiğe olan ilgiyi arttırdığını söylüyor.

Beyonce kalçası ve Angelina Jolie dudağı
Önceden "yılbaşı gelse de eğlensek, tatile gitsek" sözlerine artık "yılbaşı gelse de estetik yaptırsak" cümleleri ekleniyor. Dr. Alper Tuncel, kendisine gelenlerin çoğunlukla Beyonce kalçası ve Angelina Jolie dudağı istediğini belirtiyor. Bu isteklerinin gerçekleşmesine yardımcı olmak adına yılbaşına kadar olan süreçte kadınlara neler yapabileceklerini anlatıyor.

Hafif bir diyet
Öncelikle hafif bir diyetin istenilen görünüme ulaşmada yardımcı olacağını söylüyor. Kırmızı ve turuncu renkli meyvelerin tüketilmesini, bol bol su içilmesini ve solaryuma girilmemesini öneriyor.

Yüz ve vücutla ilgili de birtakım işlemlerin yapılabileceğini belirten Tuncel, yılbaşına sayılı günler kala yüz ve çevresinin gençleştirilmesi, giyilen kıyafetin daha iyi durması için meme büyütme ve dikleştirmenin işleminin yapılması, basen liposuction'ı veya popo kaldırtmaya kadar çeşitli uygulamaların yapılabileceğini söylüyor.

Işıltılı ve diri bir görüntü için özellikle laserpeeling, yüz mezoterapisi, kırışıklıklara yönelik dolgu ve botoks işlemleri ile de daha genç ve kırışıksız cilde sahip olmanın mümkün olacağını sözlerine ekliyor.

Tüm bu uygulamaların sonunda yeni hatlarınıza uygun bir giysi, makyaj ve saç ile yılbaşına hazır bir külkedisisiniz artık…

Op. Dr. Alper Tuncel, bu tür işlemlerin 3-4 ay gibi geçici bir süre için yapılabileceğini daha zinde ve yeni bir görünüme sahip olmak isteyenlerin ise planlarını 1 Ocak’tan sonrasına bırakmaları gerektiğini belirtiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER