› 
 › 
03.01.2011

Zayıflamada yeni bir teknik: Dondurarak zayıflama

Diyet ve spora rağmen kurtulamadığınız yağlarınız varsa, bu yöntem çok işinize yarayacak! Dondurarak zayıflamayı duydunuz mu? Duymadıysanız, detaylar Pudra.com'da.

Bölgesel yağ azaltımı sağlayan, gözle görülür ve çarpıcı sonuçlar veren yepyeni bir teknik olan “dondurarak zayıflama”da gelişmeler hızla devam ediyor. Dondurarak zayıflama sağlayan cihazların en gelişmişi olan Cyro Action ile ilgili olarak Dr Banu Serbest Kural şu bilgileri verdi...

Zayıflamada yeni bir teknik: Dondurarak zayıflama

Cyro Action’ı rakiplerinden ayıran en önemli farklar:
1- Dondurarak zayıflatan diğer cihazlar yağları vücuttan atarken oluşan cilt gevşekliğine bir çözüm bulamamışken, Cyro Action’da geliştirilen yeni bir yöntemle işlem yapılan bölgede yağların vücuttan atılmasıyla oluşabilecek sarkma ve gevşeme oluşmuyor. Cyro Action zayıflatırken aynı anda sıkılaştırıyor. Derinlemesine nüfuz ve lokal tedavi diğer tekniklerden çok daha iyi bir sonucun alınmasını sağlıyor.

2-Rakiplerinin aksine vücudun her bölgesinde kullanılabilir.

3-Rakipleri en az 2 ay sonra netice aldırıyorsa,Cyro Action yönteminde her seansta 2-6 santimetre arasında incelme sağlamak mümkündür.

Cyro Action sistemi nasıl incelme sağlar?
Uygulanan 30-60 dakikalık uygulama esnasında, deri altındaki yağ tabakası deriye zarar vermeden kusursuz bir kontrol ile soğutulur. Uygulanan soğutma yağ hücrelerinin küçülme sürecine girmelerine neden olur. Cyro Action yağ dokusunun yoğun olarak bulunduğu bölgelerde daha etkilidir. Cyro Action, sadece yağ hücrelerini hedef alır. Vücudun her bölgesine uygulanabilir. Sadece yağ fazlası olanlar için değil aynı zamanda selülit problemi olan kişiler içinde uygundur. Cyro Action'da bulunan ek bir terapi yöntemi ile kan dolaşımı hızlandırılır, vücuttan su ve ödem atımı sağlanır. Uzun iyileşme süreçleri içermeden, ağrısız, doğal görünümlü bir incelme ve aynı anda sıkılaşma sağlar. Uygulanan soğutma yağ hücrelerinin fonksiyonlarının küçülerek geri dönüşümsüz kaybını sağlar. Yağ hücrelerinin soğuğa maruz kalması onların sistematik bir şekilde kendi kendilerini yok etmelerini sağlar ve yağ katmanlarında giderek artan bir incelme meydana gelir. Tedavi edilen bölgedeki yağ hücreleri metabolizma aracılığıyla vücuttan dışarı atılır.

Cyro Action, özel bir başlığa sahiptir. Yağ eritilmesi istenen bölgeye bu özel başlık yerleştirilerek tedaviye başlanır. Başlık konulduğu bölgeyi soğutur, herhangi bir acı, ağrı duymadan 30-60 dakika boyunca tedaviye devam edilirken, hasta bir yandan dinlenir. Seans sona erdiğinde, CRYO ACTION işlemi durdurur ve hasta hemen normal hayatına geri dönebilir. Değişik başlıkları ile, üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel yan yağları, sırt bölgeleri, basenler, iç bacaklarda çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Öyle ki, vücut şekillendirme ve bölgesel incelme konusunda hem kadın hem de erkeklerde uygulanan yöntemle her seans ta 2-6 santimetre arasında incelme sağlamak mümkündür.

Tel: 0216 478 05 70 - 358 04 27


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER