› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2012

2012 gelin buketleri

Düğününüz, hayatınızın en önemli olayıdır. Her şey mükemmel olmalı, tüm detaylar incelikle düşünülmelidir. Buna gelin buketleri de dahil! İşte, 2012 gelin buketleri

Vintage gelinliğe nostaljik gelin buketi...

Gelin buketleri, gelinliğin tamamlayıcısı ve en güzel aksesuvarıdır. Özellikle nikahtan sonra bekarlara çiçek fırlatma seramonisi vardır ki, törenin en keyifli anlarındandır!

2012 gelin buketlerinin en güzellerini görmek için tıklayın.

Gelin çiçekleri, gelinin zevkine göre tasarlanır. Bu yüzden öngörülen binbir çeşit renkte çiçek ve tasarım vardır. Size düşen, gelinliğinizin tarzına en yakışanı bulmaktır.





Kabarık gelinliğiniz varsa küçük top buketleri, düz inen bir gelinliğiniz varsa sarkık, uzun buketleri tercih edebilirsiniz.

Sade bir gelinlik giyecekseniz, biraz renk katmak için pembe, sarı, lavanta rengindeki çiçekler tercih edebilirsiniz. Fakat buketinizin sizden rol kapmamasına dikkat edin! Örneğin, kıpkırmızı bir gelin çiçeği tüm dikkati kendisine çekebilir. O yüzden kırmızıyı gelin çiçeğinde tercih etmemekte fayda var.

Şatafatlı bir gelinliğiniz varsa, o zaman beyaz renkli bir buket de yeterli olabilir. Sadece orkideden oluşan...









Gül ve orkide karışımı her zaman iyi bir seçimdir, görkemli gelinlikleri ve ihtişamlı düğünlerin vazgeçilmezidir. Ama kır düğünü yapıyorsanız, gelin çiçeğinde çok renk ve yeşillik mutlaka olmalıdır.
























Bu sezon gelin buketi trendlerinde beyaz gül, orkide ve şakayık var. Hanımeli, lavanta ve gelincikleri de sıklıkla göreceğiz.


(Foto galeri görselleri, Marthastewart.com'dan alınmıştır.)
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2