› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2012

Düğünde ne renk oje sürülmeli?

Düğün tarihinizi belirlediniz. Gelinliğinize, saç modelinize, ayakkabınıza karar verdiniz. Sadece küçük bir ayrıntı kaldı: tırnaklarınız. Gelin maniküründe alternatifler nedir gelin hep birlikte inceleyelim.

Gelin olmak zor iş, tepeden tırnağa her şeyi düşünmek gerek. Tırnağı lafın gelişi söylemedik, bir gelinin elleri sürekli göz önünde olacağından süreceği oje rengi bir detay olmaktan çıkıyor.

Düğünde ne renk oje sürülmeli?

İlk önce şunu belirtmekte fayda var, nasıl bir gelin olacaksanız ojeniz de buna uygun olmalı. Önü kısa arkası uzun gelinlikli çılgın bir gelin olacaksanız, french oje sürmeniz abes kaçacaktır. "Düğünümde bir prenses gibi olmayı hayal ediyorum" diyorsanız o zaman da kırmızı oje sürmenizi kimse sizden istememeli.

Tekrar söylüyoruz; burada önemli olan mutlaka kişiliğinize ve gelinliğinize uygun bir oje seçmek.

Pudra.com olarak sizin için birkaç alternatif hazırladık, bakalım siz hangi ojenin gelinisiniz?



"French oje çok klasik bu yüzden tereddütüm var ama tırnaklarım çok da göze batsın istemiyorum" derseniz size tavsiyemiz pudra tonlarında bir oje tercih etmeniz.

Böylece elleriniz çok dikkat çekmeyecek ama yine de bakımlı ve sade gözükecektir.





"Renklerle oynamayı seviyorum ve normalde de canlı renkteki ojeleri tercih ediyorum" diyenlerdenseniz pembe, kırmızı veya turuncunun en canlı tonlarından birini seçmenizi öneririz.

Eğer canlı renkte oje sürecekseniz Pudra.com olarak bizce tırnaklarınızın kısa olması gerek. Kısa ve renkli tırnaklar ellerinizi daha beyaz ve sevimli gösterecektir. Uzun renkli tırnaklar ise modern olmayan bir görüntü oluşturacaktır.




Sadelikten yana olmanıza rağmen yine de o gün değişik bir şeyler denemek isterseniz tırnaklarınızı biraz simle hareketlendirmenin hiçbir sakıncası olmadığını düşünüyoruz.

Tırnak dibine, ucuna ya da tamamına sürebileceğiniz simli ojeler ışıklar altında parıl parıl parlayacak.





Ombre oje çılgınlığı dünyayı kasıp kavurdu, yoksa siz ilk defa mı duyuyorsunuz? O zaman hemen açıklayalım, birkaç farklı renk tonunu tırnağa yumuşak geçişlerle sürmek ombre oje olarak adlandırılıyor. Sünger yardımıyla yapılan bu yumuşak geçişlerle aklınıza gelen her rengi birbiriyle kullanabilirsiniz.

Düğün gününüzde tüm kız arkadaşlarınızın yanınıza gelip şaşırarak uzun uzun tırnağınızı incelemesini isterseniz bizce böyle ilginç bir tasarımı deneyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER