› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.03.2013

Gelin saçında çiçek modelleri

Klasik gelin topuzlarından sıkıldıysanız işte size önerimiz: çiçekler! Çiçeklerle süslediğiniz saçınızla düğün gününüzde hem masum hem de zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Gelin saçı denince aklınıza ilk gelen şey sımsıkı bir topuz ya da ordan burdan düşen lüleler mi? Artık biraz değişikliğin zamanı sizce de gelmedi mi? Oysa annelerimizin düğün fotoğraflarına baktığımızda nasıl da yaratıcı gelinlikler, gelin saçları görüyoruz. Peki o halde niçin sıkıcı gelin saçlarında ısrar edip duruyoruz?

Gelin olmak, masumiyetin sembolü ve her genç kızın hayali olarak tanımlanıyor olmasına rağmen son yıllarda gördüğümüz tüm gelinler düğün günlerinde hayatlarının en abartılı saç ve makyajlarını yaptırmayı tercih ediyor. Pudra.com olarak gelinlerin o eski masumiyetine kavuşmasını desteklemek için gelin saçında çiçek kullanmanızı şiddetle öneriyoruz.

Gelin saçında çiçeklerin nasıl kullanılabileceğini görmek için tıklayın.


Gelin saçınızda kullanacağınız çiçekler gerçek olabileceği gibi metal ya da kumaş da olabilir. Dilerseniz çiçekleri duvağınızla topuzunuzun birleştiği yerde kullanabilirsiniz. Eğer hayaliniz gerçek çiçeklerden yapılmış bir taçla evlenmekse duvağınızı taçla birleştirebilirsiniz.



Bir kır düğünü hayaliniz varsa bu hayale eşlik etmesi gereken en önemli unsurun çiçekli bir gelin saçı olması gerektiğini düşünüyoruz. Uzun lafın kısası, Pudra.com olarak saçında çiçek olan tüm gelinleri çok seviyoruz!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2